ΝΕΑ

ΓΙΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ-31 ΙΟΥΛΙΟΥ ΜΕΤΑΤΙΘΕΤΑΙ Η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

 

Τη Δευτέρα-31 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, η χθεσινή (15η του 2017, της 25ης Ιουλίου) συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που αναβλήθηκε, επειδή δεν υπήρξε οριακά (20 παρόντες, απαιτούνταν ένας ακόμη σύμβουλος) απαρτία. Η παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης του Γιάννη Καλαφατέλη δεν εμφανίστηκε στην αίθουσα, ακολουθώντας την πάγια γραμμή που έχει χαράξει εδώ και μήνες. Αντιθέτως, το «παρών» έδωσε από το ΣΥΡΙΖΑ ο Γιώργος Ζυγούνας. Δεν προσήλθε επίσης η παράταξη του Παναγιώτη Μπιτάκου, η τρίτη δύναμη στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαϊου 2014 στο Δήμο Διονύσου.

Από την πλευρά της διοίκησης απουσίαζαν οι σύμβουλοι Δημήτρης Αλεξανδρής, Βαγγέλης Λυρούδιας, Θανάσης Κρητικός, Θόδωρος Στάϊκος.

Η 15η συνεδρίαση του έτους επομένως θα επαναληφθεί με τα ίδια ακριβώς θέματα, σύνολον  29, χωρίς να αποκλείεται το ενδεχόμενο να προστεθούν και άλλα μέχρι τη Δευτέρα.

Την Τρίτη-1/8/2017 στις 18.00 μ.μ  έχει προγραμματιστεί και η συγκέντρωση της δημοτικής ομάδας, με αποκλειστικό θέμα  συζήτησης την κατάρτιση του τεχνικού προγράμματος για το 2018.

 

Categories: ΝΕΑ