ΝΕΑ

Η ΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ 300 “ΑΦΘΑΡΤΩΝ” ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ …ΝΙΚΗΤΟΠΟΥΛΟΣ!

Η …πολυτραγουδισμένη κίνηση των 300 …άφθαρτων και αδιάφθορων, που φημολογούνταν και συζητιόταν σε όλα τα στέκια της πόλης τον τελευταίο καιρό, παίρνει επιτέλους (!) σάρκα και οστά. Οντως, δεν πρόκειται για …όνειρο θερινής νυχτός κάποιων αποδιοπομπαίων, ή δυσαρεστημένων, αλλά για υπαρκτό σχήμα, που ξεπέρασε τα όρια των διαβουλεύσεων και πορεύεται προς την οριστική διαμόρφωσή του ως πολιτικού φορέα.

Οι «300» θα αποκαλυφθούν τον Σεπτέμβριο σε δημόσια εκδήλωση, που θα πραγματοποιηθεί στο Πολιτιστικό Κέντρο του Αγίου Στεφάνου, μαζί με το πρόγραμμα και τις δεσμεύσεις τους έναντι των πολιτών, ενόψη βεβαίως των προσεχών αυτοδιοικητικών εκλογών.

Μια αίτηση του Αγγελου Κατσιακίδη, που φέρεται ως γραμματέας της κίνησης, με την οποία ζητείται ο χώρος  σε συγκεκριμένη ημερομηνία, λίγο μετά την έναρξη της σχολικής χρονιάς, πιστοποίησε απλά, ότι έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για τις επίσημες ανακοινώσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στη νέα πλατφόρμα, που φιλοδοξεί να διαδραματίσει πρωτεύοντα ρόλο στα δημοτικά πράγματα του Δήμου Διονύσου, δεν συγκαταλέγονται γνωστά ονόματα, παρά μόνον νέα πρόσωπα. Κάποιοι «πρωτοκλασσάτοι», πρώην αντιδήμαρχοι ή δημοτικοί σύμβουλοι με μόνιμη εκλογική πελατεία, συζήτησαν, αλλά δεν προσχώρησαν, γιατί ως παλιές καραβάνες γνωρίζουν άριστα ότι οι συμφωνίες της τελευταίας στιγμής, την ώρα που κλείνουν τα ψηφοδέλτια, είναι και οι καλύτερες.

Στους «300» παρεισέφρησαν  και κάποιοι γνωστοί και μη εξαιρετέοι «γυρολόγοι», από τους οποίους δύσκολα γλυτώνει κανείς. Α, να μην το ξεχάσουμε: Στο βάθος φαίνεται …Νικητόπουλος!

Categories: ΝΕΑ