ΝΕΑ

ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΕΝΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΦΥΛΑΞΗΣ – ΖΑΜΑΝΗΣ: «ΔΕΚΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΓΙΑ 365 ΜΕΡΕΣ ΔΙΑΣΧΙΖΟΥΝ ΑΠ’ΑΚΡΗ ΣΕ ΑΚΡΗ ΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ»

Εντυπωσιακή είναι η παρουσία της εταιρείας σεκιούριτι, που ανέλαβε να παράσχει υπηρεσίες φύλαξης στο Δήμο Διονύσου από την 1η Αυγούστου. Δέκα οχήματα  περιπολούν ασταμάτητα από τις 10 το βράδυ έως τις 6 το πρωί όλες τις δημοτικές ενότητες, φρουρώντας τα περίπου 200 δημοτικά κτίρια (σχολεία, αθλητικές εγκαταστάσεις, πάρκα, παιδικές χαρές, αντλιοστάσια, δεξαμενές νερού) και προστατεύοντάς τα από βανδαλισμούς. Αυτές τις πρώτες ημέρες οι δημότες βλέπουν καθημερινά τα αυτοκίνητα με την ειδική σήμανση αναγραφόμενη πάνω τους, «Δήμος Διονύσου υπηρεσίες φύλαξης» και αισθάνονται, αν μη τι άλλο, ανακούφιση.

«Η δέσμευσή μας, γίνεται πράξη. Είναι μία πολύ σημαντική υπηρεσία που σκοπό έχει να φυλάσσονται αποτελεσματικά η δημοτική περιουσία και οι κοινόχρηστοι χώροι και να αποτρέπονται κάθε είδους βανδαλισμοί και καταστροφές» δήλωσε ο Δήμαρχος Διονύσης Ζαμάνης, ο οποίος πίστεψε στην ωφέλεια του προγράμματος και πάλεψε, παρά τις αντίθετες φωνές και την πολεμική που αντιμετώπισε, για την  υλοποίησή του. «Καταρτίσαμε και υλοποιείται» συνέχισε, «από ιδιωτική εταιρεία παροχής υπηρεσιών ασφαλείας, ένα πλήρες και αναλυτικό σχέδιο περιπολιών, από 10 επανδρωμένα οχήματα φύλαξης με ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό, που κάθε βράδυ για 365 μέρες το χρόνο, θα διασχίζουν από άκρη σε άκρη όλες τις γειτονιές και τους δρόμους του Δήμου μας για να ελέγχουν και να επιτηρούν, σε όλες τις δημοτικές ενότητες, τους χώρους που χρειάζονται φύλαξη. Πιστεύουμε πως αυτό θα συμβάλλει καθοριστικά στην προστασία της δημόσιας περιουσίας προς όφελος των δημοτών, στον περιορισμό των παραβατικών συμπεριφορών, ενώ ταυτόχρονα θα ενισχύσει σημαντικά και το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών του Δήμου μας».

 

 

Categories: ΝΕΑ