ΝΕΑ

Η ΜΑΡΙΑ ΧΑΖΑΠΗ ΣΕ ΡΟΛΟ ΣΥΝΗΓΟΡΟΥ ΤΩΝ ΓΙΑΝΝΟΥΛΑΤΟΥ, ΥΦΑΝΤΗ – ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΧΑΜΕΝΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΡΗΜΗΣ …ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΗΤΑΣ

Μπροστά στη γενική κατακραυγή και την αποδοκιμασία της προσφυγής Γιαννουλάτου, Υφαντή να ακυρωθεί η απόφαση, με την οποία επιχορηγήθηκαν πολιτιστικοί και  αθλητικοί σύλλογοι, καθώς και ιεροί ναοί, επήλθε σύγχυση. Και ανέλαβε στα δύσκολα να βγάλει το φίδι από την τρύπα και να παίξει τον ρόλο του συνηγόρου των δύο ανεξάρτητων δημοτικών συμβούλων η Μαρία Χαζάπη, η …αντικειμενική δημοσιογράφος, όπως πλασάρεται στην περιοχή, μέσω της ιστοσελίδας της  «Οδός Διονύσου».

Αντί να βγουν οι δύο τους να πουν όσα έχουν να πουν, όπως έπραξε ο Δήμαρχος Διονύσης Ζαμάνης δημοσίως στη συνάντησή του με τα σωματεία, ανέθεσαν τη βρώμικη δουλειά στη δικηγόρο τους. Η οποία, άρχισε να δικαιολογεί τα αδικαιολόγητα με ψέματα («οι δυο προσφεύγοντες τάσσονται υπέρ της ενίσχυσης των συλλόγων εκ μέρους του Δήμου, αλλά ζητούν την ακύρωση της συγκεκριμένης απόφασης, μια που η κατανομή των επιχορηγήσεων έγινε χωρίς ποσοτικά ή ποιοτικά κριτήρια, χωρίς ένδειξη για το αν ελέγχθηκαν τα δικαιολογητικά που έπρεπε να προσκομίσουν οι φορείς για να δικαιούνται την επιχορήγηση και χωρίς κανένα στοιχείο για το ποιοι φορείς υπέβαλαν δικαιολογητικά και ποιοι από αυτούς δικαιούνται να επιχορηγηθούν»).

Είναι οφθαλμοφανές πως πρόκειται για επιχείρημα των Γιαννουλάτου, Υφαντή, οι οποίοι πουθενά στην προσφυγή τους δεν εκφράζουν την αίσθηση τους έστω, «να ενισχυθούν οι σύλλογοι», τουναντίον από την αρχή έως το τέλος ζητούν επίμονα την ακύρωση της συγκεκριμένης απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου. Ο όλος συλλογισμός δε, χαρακτηρίζεται επιεικώς φληνάφημα, αφού ο Επίτροπος πριν υπογράψει οποιοδήποτε ένταλμα πληρωμής διενεργεί έλεγχο νομιμότητας.

Η …συνήγορος προχωρά και σε προτάσεις για εξορθολογισμό του συστήματος, με την τεράστια πείρα που διαθέτει από δράσεις πολιτισμού και αθλητισμού, αποσιωπά ωστόσο ότι η απόφαση ελήφθη με συντριπτική πλειοψηφία, 25-2, καθώς υπερψηφίστηκε απ’ όλες τις δημοτικές παρατάξεις.

Το …αντικειμενικό ρεπορτάζ καταλήγει στο συμπέρασμα για «δημοσιεύματα εκπορευόμενα κατά τα φαινόμενα κατ’ ευθεία μέσα από το Δημαρχείο», προφανώς γιατί έτσι την πληροφόρησαν οι …κοριοί, που έχει τοποθετήσει- εκτελώντας και χρέη ντετέκτιβ-  στο γραφείο του Δημάρχου.

Categories: ΝΕΑ