ΝΕΑ

ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΑ «ΔΙΟΝΥΣΙΑ 2017»

Την Παρασκευή – 1 Σεπτεμβρίου ξεκινούν τα «ΔΙΟΝΥΣΙΑ 2017», οι καθιερωμένες ετήσιες πολιτιστικές εκδηλώσεις, οι οποίες θα ολοκληρωθούν την Κυριακή-10 Σεπτεμβρίου.

Σύμφωνα με το επίσημο δελτίο Τύπου του Δήμου Διονύσου, το πλούσιο φετινό πρόγραμμα περιλαμβάνει τρεις θεατρικές παραστάσεις, δύο συναυλίες, μία εκδήλωση στον αρχαιολογικό χώρο Βωμού Διονύσου, που θα ανοίξει ύστερα από ειδική άδεια της αρχαιολογικής υπηρεσίας και, τέλος, το Συμπόσιο Οίνου & Αμπέλου στο κλείσιμο της αυλαίας, το οποίο πιστεύεται πως θα εξελιχθεί σε ένα γλέντι με λαϊκά τραγούδια από τους πολύ γνωστούς ερμηνευτές Μπάµπη Τσέρτο, Νάντια Καραγιάννη, Λιζέτα Νικολάου, Γιώργο Σαρρή και Δηµήτρη Καννέλο.

Η πρεμιέρα θα γίνει στην πλατεία Κορολή, στη Δροσιά, με Ραλλία Χρηστίδου και το συγκρότημα urban pop Vegas, την 1η Σεπτεμβρίου στις 20.00.

Ιδιαίτερο χρώμα αναμένεται να έχει η παράσταση «Η σονάτα του σεληνοφώτος», την Κυριακή-3 Σεπτεμβρίου, στις 20.00, στον αρχαιολογικό χώρο του Βωμού του Διονύσου. Η ηθοποιός Εύα Κοταμανίδου θα απαγγείλει, ενώ στο μουσικό μέρος θα ακουστούν δημιουργίες του Μίκη Θεοδωράκη, από τις Σοφία Βόσσου, Μαρία Γράμψα.
Την Δευτέρα-4 Σεπτεμβρίου, οι δημοφιλείς Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και Γιάννης Ζουγανέλης φιλοδοξούν να εκτινάξουν στα ύψη το κέφι του κόσμου στον παλαιό σταθμό τρένου Διονύσου, στις 20.30. Καλή διασκέδαση.

Δείτε το Πρόγραμμα εδώ

Δείτε την Αφίσα εδώ

Categories: ΝΕΑ