ΝΕΑ

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΦΙΝΑΛΕ ΣΤΑ “ΔΙΟΝΥΣΙΑ 2017” ΜΕ ΤΟ ΣΥΜΠΟΣΙΟ ΟΙΝΟΥ ΚΑΙ ΑΜΠΕΛΟΥ – ΣΤΟ ΖΕΝΙΘ ΤΟ ΚΕΦΙ ΜΕ ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΩΝ ΤΣΕΡΤΟΥ, ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ, ΣΑΡΡΗ, ΝΙΚΟΛΑΟΥ

Εντυπωσιακό ήταν το φινάλε των φετινών Διονυσίων, που έριξαν την αυλαία τους χθες με το 6ο  Συμπόσιο Οίνου και Αμπέλου στον παλιό σταθμό του τρένου παρουσία πλήθους κόσμου. Η βραδιά ξεκίνησε με το πάτημα των σταφυλιών με τον παραδοσιακό τρόπο, την ώρα που στη σκηνή ο Μπάμπης Τσέρτος τραγουδούσε «εγώ θα κόψω το κρασί». Την ίδια ώρα γινόταν απόσταξη τσίπουρου και ο μούστος μοιραζόταν στους παρευρισκόμενους. Οι χορηγοί  «ΤΟ ΚΤΗΜΑ ΚΟΚΚΟΤΟΥ», «Η ΟΙΝΟΠΟΙΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ ΓΗ», «Η ΟΙΝΟΠΟΙΙΑ ΒΑΚΙΡΤΖΗ», «ΤΟ ΚΤΗΜΑ ΧΑΡΛΑΥΤΗ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗ» πρόσφεραν δωρεάν ποικιλίες κρασιού, ενώ παράλληλα εξελισσόταν ομιλία περί οίνου από τους ειδικούς Στάθη και Αμάντα Λιαρομάτη της «οινοποιίας Ολύμπια Γη».

τσερτος

Στη συνέχεια στήθηκε ένα τρικούβερτο γλέντι, το οποίο χάρηκαν δεόντως οι δημότες, με τους  Μπάμπη Τσέρτο, Νάντια Καραγιάννη,  Λιζέτα Νικολάου, Γιώργο Σαρρή, Δημήτρη Καννέλο να απογειώνουν το κέφι στα ύψη. Την ευθύνη της εκδήλωσης είχε ο ραδιοφωνικός παραγωγός Γιάννης Τζοανόπουλος, που έκανε και την παρουσίαση.

τσερτος2

ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΙΧΕ ΤΟ ΠΑΡΤΙ ROCK N ROLL ΣΤΟΝ  ΑΓΙΟ ΣΤΕΦΑΝΟ

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε και το πάρτι  rock ’n roll, που διοργάνωσαν ο Δήμος Διονύσου και η Δημοτική Κοινότητα Αγίου Στεφάνου το Σάββατο -9 Σεπτεμβρίου, στην πλατεία Μαρίνου Αντύπα, απέναντι από την εκκλησία της Κοίμησης της Θεοτόκου.

ροκ

Νέοι …κάθε ηλικίας ανταποκρίθηκαν στο προσκλητήριο και έδωσαν ρέστα, διασκεδάζοντας με γνωστά και αγαπημένα hit των χρυσών δεκαετιών  των 60’ς και 70’ς. Ακούστηκαν τραγούδια των Rolling Stones, Led Zeppelin, Beatles, Who,  επίσης των ελληνικών συγκροτημάτων της εποχής The Charms, Olympians και Idols.  Με  την έναρξη του προγράμματος από τον εμπνευσμένο D J  η πλατεία μετατράπηκε σε πίστα, όπου όλοι χόρευαν, ακολουθώντας τους ξέφρενους ρυθμούς της ποπ μουσικής. Στην εκδήλωση το «παρών» έδωσαν μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Διονύσου Διονύσης Ζαμάνης, η Αντιδήμαρχος Αγγελική Πέππα, οι δημοτικοί σύμβουλοι Βασίλης Κοκμοτός, Χρυσούλα Ντούντα, Γιάννης Τσουδερός, οι πρόεδροι των Δημοτικών Κοινοτήτων, Άνοιξης- Χαράλαμπος Πιπέρης, Διονύσου- Αναστάσιος Μπάσης και Κρυονερίου- Δημήτρης Χριστόπουλος, και οι τοπικοί σύμβουλοι, Αγίου Στεφάνου- Βασιλική Μελετίου, Ροδόπολης- Παναγιώτης Σεϊντής.

ροκ2

 

 

 

 

Categories: ΝΕΑ