ΝΕΑ

ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ Π.ΦΙΛΙΠΟΥ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ ΓΙΑ ΑΝΤΙΠΛΗΜΜΥΡΙΚΑ, ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΧΑΡΕΣ

Τον Πέτρο Φιλίπου, Αντιπεριφερειάρχη Ανατολικής Αττικής επισκέφθηκε στο γραφείο του στην Παλλήνη την περασμένη Πέμπτη ο Δήμαρχος Διονύσου Διονύσης Ζαμάνης. Θέμα της προγραμματισμένης συνάντησης ήταν η χρηματοδότηση έργων ζωτικής σημασίας στην περιοχή μας από την Περιφέρεια. Παραβρέθηκαν επίσης, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, Υποδομών και Χωροταξίας, Δημήτρης Ράικος και ο διευθυντής Τεχνικών Υπηρεσιών της ΠΕ Αν. Αττικής, Γιάννης Ασπρουλάκης.

Ο Δήμαρχος Διονύσου έθεσε σειρά ζητημάτων, δίνοντας προτεραιότητα στις αντιπλημμυρικές παρεμβάσεις, την χρηματοδότηση της ανακατασκευής και πιστοποίησης των παιδικών χαρών,  τέλος, τις εργασίες ασφαλτόστρωσης.

«Είχαμε μία πολύ θετική συζήτηση με τον κ. Πέτρο Φιλίππου σχετικά με την περαιτέρω δρομολόγηση σημαντικών έργων στον Δήμο μας» σχολίασε ο κ Ζαμάνης, μετά το τέλος της συνάντησης. Ζητήσαμε από τον Αντιπεριφερειάρχη, στο πλαίσιο του προγράμματος αναβάθμισης και πιστοποίησης όλων των παιδικών χαρών του Δήμου Διονύσου, να χρηματοδοτηθεί η ανακατασκευή των υπόλοιπων πέραν αυτών, που είναι ήδη σε εξέλιξη και κατασκευάζονται. Για το σκοπό αυτό καταθέσαμε πλήρη φάκελο, με τις σχετικές μελέτες της Τεχνικής Υπηρεσίας, για το συνολικό ποσό του έργου που θα ανέλθει περίπου στο 1,2 εκατ. ευρώ. Ακόμη συζητήσαμε για την ασφαλτόστρωση οδών του Δήμου μας συνολικού ποσού ενός εκατομμυρίου ευρώ. Ο κ Φιλίππου δεσμεύτηκε και μας διαβεβαίωσε ότι τα δύο θέματα θα προχωρήσουν το ταχύτερο δυνατόν και θα ενταχθούν στον επόμενο προϋπολογισμό της Περιφέρειας».

Categories: ΝΕΑ