ΝΕΑ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΓΥΡΤΕΙΑ, ΨΕΜΜΑΤΑ ΚΑΙ Ο ΠΩΛΩΝ ΤΟΙΣ ΜΕΤΡΗΤΟΙΣ – ΣΦΟΔΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ «ΑΝΟΙΚΤΩΝ ΟΡΙΖΟΝΤΩΝ» ΣΤΟΝ ΚΑΛΑΦΑΤΕΛΗ

Την αλήθεια για τα ΝΕΡΑ (με κεφαλαία πάντα) του Κρυονερίου περιμένει ο κόσμος να πληροφορηθεί, αλλά οι «Ανοικτοί Ορίζοντες», η παράταξη του Δημάρχου Διονύση Ζαμάνη (εορτάζοντα σήμερα),  εξέδωσαν δελτίο Τύπου για τους παιδικούς σταθμούς και τη μεταστέγαση του ενός  (τον  1ο   του Αγίου Στεφάνου) από πρώην …συνεργείο αυτοκινήτων και ταβέρνα σε κανονικό κτήριο για παιδιά. Ως συνήθως βεβαίως υπάρχουν σαφείς προειδοποιήσεις προς τον «επαγγελματία» αυτοδιοικητικό Γιάννη Καλαφατέλη, επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης, ότι έρχονται αποκαλύψεις και ντοκουμέντα.

«Για άλλη μια φορά τον προκαλούμε να …  ψελλίσει κάτι για το σκάνδαλο μαμούθ των πεντακοσίων χιλιάδων ευρώ με το ΝΕΡΟ του Κρυονερίου.  

Μήπως ήπιε το αμίλητο ΝΕΡΟ; Μήπως νομίζει μάταια πως θα γλυτώσει;» καταλήγει η άκρως επιθετική ανακοίνωση, το πλήρες κείμενο της οποίας έχει ως εξής:

                                          ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η πολιτική αγυρτεία του «επαγγελματία» αυτοδιοικητικού κ. Καλαφατέλη

Πόσο θλιβερός πρέπει να είσαι που αντί να πεις ένα μπράβο για το ότι ο Δήμος μας για πρώτη φορά κάλυψε όλα τα παιδιά στους παιδικούς σταθμούς, πετάς λάσπη;

Πόσο πρέπει να φοβάσαι, να σπαρταράς σαν το ψάρι έξω από το ΝΕΡΟ για αυτά που έρχονται, ώστε να προσπαθείς τόσο αναίσχυντα να κρυφτείς πίσω από κακοήθη ψέματα;

Για άλλη μια φορά ο ανεκδιήγητος «επαγγελματίας» αυτοδιοικητικός  κ. Καλαφατέλης, αντί να αναγνωρίσει το σημαντικό έργο της Δημοτικής Αρχής Ζαμάνη για τα παιδιά του Δήμου μας και τους γονείς αυτών (3 νέοι παιδικοί σταθμοί, 1 μεταστέγαση) προσπαθεί να μειώσει την αξία του επιτελούμενου  έργου, χρησιμοποιώντας –  με αφορμή ένα τυχαίο γεγονός –   τις προσφιλείς του μεθόδους, ήτοι: ασύστολα και ανήθικα ψεύδη, λασπολογία και συκοφαντία.

Αλλά δεν θα αφήσουμε αναπάντητο κανένα ψέμα του συκοφάντη.

Ενημερώνουμε λοιπόν κάθε δημότη αναφορικά με τη διαδικασία μεταστέγασης του 1ου παιδικού σταθμού Αγίου Στεφάνου:

Πρώτον, ο Δήμος φρόντισε ώστε επιτέλους τα παιδιά του Αγίου Στεφάνου να μεταφερθούν από έναν ακατάλληλο χώρο που είχε υπάρξει συνεργείο αυτοκινήτων και ταβέρνα σε ένα πολύ καλύτερο και σύγχρονο χώρο που δεν αντιμετωπίζει κανένα από τα σοβαρά προβλήματα του προηγούμενου (επικίνδυνες τζαμαρίες, προβλήματα θέρμανσης, έλλειψη χώρου εσωτερικής υποδοχής κ.α.). Ο «επαγγελματίας» αυτοδιοικητικός ήθελε προφανώς τα παιδιά μας να παραμείνουν στην πρώην ταβέρνα.

Δεύτερον, σε κάθε βήμα, ακολουθήθηκαν επακριβώς όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες για τη μεταστέγαση του παιδικού σταθμού. Ο «επαγγελματίας» έχει φυσικά αλλεργία στις προβλεπόμενες διαδικασίες. Προτιμά διαδικασίες ΤΟΙΣ ΜΕΤΡΗΤΟΙΣ…

Τρίτον, με προκήρυξη της Εστίας βρέθηκε ο κατάλληλος χώρος που πληροί τις απαιτούμενες για την ασφάλεια των παιδιών προδιαγραφές, και στη συνέχεια υπογράφτηκε η  σύμβαση για την ενοικίαση του στην ίδια περίπου τιμή με τον προηγούμενο (1400 ευρώ  έναντι 1316) και όχι στη διπλάσια όπως ισχυρίζεται ο βουτηγμένος στο ψέμα «επαγγελματίας».

Για άλλη μια φορά τον προκαλούμε και τον προσκαλούμε να προσφύγει στη Δικαιοσύνη αν έχει να προσάψει το οτιδήποτε.

Και για άλλη μια φορά τον προκαλούμε να …  ψελλίσει κάτι για το σκάνδαλο μαμούθ των πεντακοσίων χιλιάδων ευρώ με το ΝΕΡΟ του Κρυονερίου.

Μήπως ήπιε το αμίλητο ΝΕΡΟ; Μήπως νομίζει μάταια πως θα γλυτώσει;

Έπεται συνέχεια…

 

 

Categories: ΝΕΑ