ΝΕΑ

ΠΟΡΝΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΣΤΗ “ΔΙΟΝΥΣΟΣΚΟΥΦΙΤΣΑ” – ΒΡΕ ΠΟΥ ΠΑΜΕ

Μας το έλεγαν, αλλά δεν το πιστεύαμε. Το dionysoskoufitsa.blogspot.gr  σε σημερινή ανάρτηση, ώρα 10.26 πρωινή, έχει παραπομπή σε λινκ με πορνογραφικό υλικό και συγκεκριμένα, σε σελίδα που αναφέρεται και διαφημίζει τον τρόπο με τον οποίο ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να πετύχει επιμήκυνση πέους. Ιδού:

Ανώνυμος7/10/17 10:26 π.μ.

Λέγεται και παράκρουση των Ζαμάνιδων

Η λέξη παράκρουση είναι σε φόντο κόκκινο και όποιος κάνει κλικ πάνω της, ως δια μαγείας, βρίσκεται εμπρός στο δρόμο προς τον παράδεισο. Η περίπτωση δεν αφορά τους πάντες, αλλά μόνον εκείνους που έτυχε να μην είναι προικισμένοι από την φύση, ή υστερούν σε …προσόντα, με αποτέλεσμα να μην έχουν ζήτηση, να μην τους προτιμούν οι γυναίκες.

Ο «διονυσοσκουφίτσας» λοιπόν προτείνει τη λύση. Φως φανάρι, ότι τον έχει απασχολήσει το θέμα και ως ειδικός πλέον, όπως σε όλα τα άλλα ζητήματα, με τα οποία έχει εντρυφήσει κατά καιρούς, παραπέμπει τους ενδιαφερόμενους στην κατάλληλη μέθοδο.

Δεν είναι η πρώτη φορά πάντως. Κι άλλες φορές ο διαχειριστής, που έχει ονοματεπώνυμο και οι πέτρες στην περιοχή γνωρίζουν ποιος είναι,  είχε εμπλακεί και αναρτήσει στο blog του παρόμοια λινκ, τα οποία μάλιστα έπαιζαν σκληρή τσόντα. Και μάλιστα, όχι φυσιολογικά πράγματα, αλλά επαφές τρίτου τύπου. Τα αλλεπάλληλα κρούσματα προκαλούν εύλογα ερωτηματικά:  Για παράδειγμα ένας …υπέρμαχος της διαφάνειας και πολέμιος της διαφθοράς, ένας αδιάφθορος εν πάση περιπτώσει, όπως εμφανίζεται, είναι δυνατόν να έχει τη σκοτεινή του πλευρά;

Για τα γούστα του καθενός βεβαίως δεν μας πέφτει λόγος. Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα!

 

Categories: ΝΕΑ