ΝΕΑ

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ-ΦΩΤΙΑ ΕΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΝΙΚΙ Ο ΖΑΜΑΝΗΣ – «ΑΝΟΙΚΤΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ»: ΝΑ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΕ Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΚΑΛΑΦΑΤΕΛΗ

Τα πρώτα δύο έγγραφα-ντοκουμέντα, σύμφωνα με τα οποία αποδεικνύεται ο τρόπος λειτουργίας της Κοινότητας Κρυονερίου επί προεδρίας Γιάννη Καλαφατέλη, δημοσιοποίησε το απόγευμα η παράταξη του Δημάρχου Διονύσου Διονύση Ζαμάνη «Ανοικτοί Ορίζοντες». Το πρώτο έγγραφο έχει εκδοθεί από την Κοινότητα Κρυονερίου και αφορά απόφαση του κ Καλαφατέλη, ο οποίος εγκρίνει «την απ’ ευθείας προμήθεια ή εκτέλεση του έργου στον …ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ» ( με απλά λόγια αγορά νερού αξίας 40.000 ευρώ, όπως φαίνεται στην παράγραφο 5), ενώ το δεύτερο έγγραφο συνοδεύει το πρώτο (την απόφαση) και είναι η κατάσταση πληρωμής, όπου η Κοινότητα Κρυονερίου πλήρωσε 40.000 ευρώ σε δικαιούχο-φάντασμα.

Το δελτίο Τύπου των «Ανοικτών Οριζόντων», λακωνικό και ουσιαστικό, εστιάζει ακριβώς σ’ αυτά τα δύο σημεία, προσπαθώντας να δικαιολογήσει την …φιλοσοφία του «Γιάννης κερνάει, Γιάννης πίνει» των προηγούμενων προειδοποιητικών βολών της. Αυτή η ιστορία ωστόσο, δεν τελειώνει εδώ, καθώς ο συντάκτης της ανακοίνωσης προαναγγέλλει ότι «έπεται συνέχεια».

Αναλυτικά, το κείμενο:

 ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΜΕ ΤΟ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΚΡΥΟΝΕΡΙ: ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Σε συνέχεια, προηγούμενου Δελτίου Τύπου μας για το σκάνδαλο – τσουνάμι  των 500.000 ευρώ με το Νερό του Κρυονερίου, παρουσιάζουμε  δύο μόνο από τα συνοδευτικά παραστατικά ενός και μόνο εντάλματος, που δείχνουν πως λειτουργούσε η «επιχείρηση»…

Θαυμάστε!

Στην Απόφαση, η Κοινότητα Κρυονερίου εγκρίνει την απευθείας προμήθεια νερού στον … “ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ” (!).

Στην Κατάσταση Πληρωμής, η Κοινότητα Κρυονερίου καλεί τον ταμία να πληρώσει τον δικαιούχο… “ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ” (!!) 40.000 ευρώ.

Υπογραφή στη θέση του λαβόντος δικαιούχου δεν υπάρχει. Ο καθένας ας αναρωτηθεί σε ποια τσέπη πήγαν τα … ΜΕΤΡΗΤΑ(!!!)

Απίστευτα πράγματα, χωρίς απαντήσεις.

Και έπεται συνέχεια…

Εγγραφο 1

Eggrafo 1

Εγγραφο 2

Eggrafo 2

 

 

 

Categories: ΝΕΑ