ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΙΣΟΒΙΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΓΙΑ ΓΙΑΡΕΝΗ ΖΗΤΑ Ο ΠΑΠΑΜΑΚΑΡΙΟΣ – ΑΥΡΙΟ ΣΤΙΣ 5ΜΜ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ Η ΕΦΕΣΕΩΝ

Στο δευτεροβάθμιο δικαιοδοτικό όργανο, την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ, εκδικάζεται αύριο το απόγευμα στις 5μμ η υπόθεση του προέδρου της ΕΠΣΑΝΑ Δημήτρη Γιαρένη, ο οποίος έχει κηρυχτεί έκπτωτος για δύο χρόνια και κατά συνέπεια έχει τεθεί εκτός ποδοσφαίρου. Η Επιτροπή Δεοντολογίας σε πρώτο βαθμό έχει  κρίνει ένοχο το Γιαρένη για σοβαρότατες παρεμβάσεις του στη διαιτησία και συγκεκριμένα στο έργο του πρώην αρχιδιαιτητή της Ενωσης Ανατολικής Αττικής Αριστείδη Σπανέα, ο οποίος άλλωστε έκανε τη σχετική καταγγελία.

Ο Γιώργος Παπαμακάριος, πρώην πρόεδρος της ΕΠΣΑΝΑ, έχει υποβάλει έφεση κατά της πρωτόδικης απόφασης, ζητώντας ισόβιο αποκλεισμό του Γιαρένη, ο οποίος από την πλευρά του επίσης έχει εφεσιβάλει την πρωτόδικη απόφαση, αναμένοντας την εξάλειψή της, ώστε να επιστρέψει στα καθήκοντά του.

Το πρόβλημα που αντιμετωπίζει η ΕΠΣΑΝΑ το τελευταίο χρονικό διάστημα είναι οξύ, καθώς υπάρχει κενό εξουσίας, δεδομένου ότι ο Γιαρένης δεν μπορεί να εμφανίζεται στα γραφεία της Ενωσης, πόσω μάλλον να υπογράφει.

Τις τελευταίες ημέρες το παρασκήνιο οργιάζει, με το περιβάλλον του έκπτωτου προέδρου να στοιχηματίζει ότι η ποινή θα «πέσει» στην Εφέσεων ( το λέει ξεκάθαρα ο Κοσμάς, που γνωρίζει τα θέματα) και όλα θα γίνουν, όπως πρώτα. Ακούστηκε ότι ασκήθηκαν και πιέσεις από τον χώρο της πολιτικής, συγκεκριμένα από τη Νέα Δημοκρατία (γιατί άραγε; Αυτή κυβερνά, όχι ο ΣΥΡΙΖΑ;). Ο πρόεδρος της Επιτροπής Εφέσεων, πρόεδρος Πρωτοδικών, Δημήτρης Σκουτέρης, θεωρείται πάντως αδέκαστος. Ιδωμεν…

Το αυριανό πινάκιο της Επιτροπής Εφέσεων:

HFF MEDIA DPT. Ε.Π.Ο<mediaepo@gmail.com>

Σας ενημερώνουμε ότι την Τετάρτη 18-10-2017 και ώρα 17:00 θα συνεδριάσει η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ και θα ασχοληθεί με τις παρακάτω υποθέσεις:

1.ΕΦΕΣΗ σωματείου ΠΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ ΡΟΔΟΠΗΣ κατά της υπ΄ αριθμόν 1/2017 απόφασης της ΕΠΣ ΘΡΑΚΗΣ.

2.ΕΦΕΣΗ των ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΠΑΜΑΚΑΡΙΟΥ και ΑΡΙΣΤΕΙΔΗ ΣΠΑΝΕΑ κατά της από 2-10-2017 απόφασης της Επιτροπής Δεοντολογίας ΕΠΟ και του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΓΙΑΡΕΝΗ.

3.ΕΦΕΣΗ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΓΙΑΡΕΝΗ προέδρου ΕΠΣΑΝΑ κατά της υπ΄ αριθμόν 15/2017 απόφασης της Επιτροπής Δεοντολογίας ΕΠΟ (ΕΞ ΑΝΑΒΟΛΗΣ).

 

Categories: ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΝΕΑ