ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΝΟΙΞΗΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ “ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΕΝΩΝΕΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ”

Το Γυμνάσιο Άνοιξης συμμετέχει στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα Erasmus+ ΚΑ2 με τίτλο: “Theatre Unites Europe”- « Το Θέατρο Ενώνει την Ευρώπη».  Μαθήτριες και μαθητές από την Αυστρία, Ιταλία, Ρουμανία και την Τουρκία θα παρουσιάσουν όλοι μαζί τη θεατρική παράσταση «ΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΓΗΣ…».

Το σχολείο της Άνοιξης προσκαλεί όλο τον κόσμο στην  ξεχωριστή, πολυπολιτισμική  θεατρική παράσταση,  η οποία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή-20 Οκτωβρίου 2017 και ώρα 18:00-20:00 στο Πολιτιστικό Κέντρο του Κρυονερίου.

Οι  ξένες αντιπροσωπείες  έφθασαν χθες στην Αθήνα και έτυχαν θερμής υποδοχής από το  Γυμνάσιο της Άνοιξης, το οποίο είχε  διοργανώσει  παράλληλη δράση με την κοινωνική κουζίνα «Ο Άλλος Άνθρωπος», που μαγείρεψε για τα παιδιά και τους επισκέπτες.

Στο σύντομο καλωσόρισμα η διευθύντρια του Γυμνασίου Ανοιξης  κ. Κρεμμύδα τόνισε:

«Στόχος είναι να γκρεμίσουμε τις προκαταλήψεις και τα διαχωριστικά, ώστε τα σημερινά παιδιά να γίνουν αύριο ευτυχισμένοι και υπεύθυνοι ενήλικες”.

Σήμερα τα παιδιά επισκέφτηκαν την Ακρόπολη, ενώ το πρόγραμμα φιλοξενίας, με την οικονομική  στήριξη του Δήμου Διονύσου, περιλαμβάνει ακόμη επίσκεψη στην Επίδαυρο.

Categories: ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ