ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο ΣΠΑΝΕΑΣ ΜΗΝΥΕΙ ΤΟ ΓΙΑΡΕΝΗ – «ΘΑ ΤΟ ΠΑΩ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ»

Δικαιωμένος αισθάνεται τον τελευταίο καιρό ο Αριστείδης Σπανέας στην υπόθεση Γιαρένη, η οποία δικάζεται  το απόγευμα σε δεύτερο βαθμό από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ. Ωστόσο, όπως εκμυστηρεύεται στο στενό του περιβάλλον, δεν πρόκειται να σταματήσει, αλλά θα προχωρήσει σε μήνυση και αγωγή τις επόμενες ημέρες εναντίον του έκπτωτου προέδρου της ΕΠΣΑΝΑ. Ο πρώην αρχιδιαιτητής της Ενωσης Ανατολικής Αττικής, με μακρόχρονη θητεία στα εθνικά επαγγελματικά πρωταθλήματα, θεωρεί ότι δυσφημίστηκε και συκοφαντήθηκε, γι’ αυτό και σκέφτεται να στραφεί στη  δικαιοσύνη. Πρόθεσή του είναι,  ό, τι οικονομικό όφελος αποκομίσει απ’ αυτή την ιστορία, να το δωρίσει στα «παιδικά χωριά SOS».

Σ’ αυτή τη μάχη έχει στο πλευρό του τον αδελφό του Γιώργο Σπανέα, γενικό γραμματέα της Ομοσπονδίας Διαιτητών Ελλάδας (ΟΔΠΕ), επί σειρά ετών διαιτητή Α’ Εθνικής, ο οποίος μίλησε για το θέμα στην εκπομπή «Πάμε μπάλα» την περασμένη εβδομάδα, προσκεκλημένος του δημοσιογράφου Γιάννη Μαυρόπουλου μαζί, επίσης, με τον πρώην πρόεδρο της ΕΠΣΑΝΑ Γιώργο Παπαμακάριο.

Το σχετικό βίντεο:

 

Υπενθυμίζεται πως ο Δημήτρης Γιαρένης τιμωρήθηκε από την Επιτροπή Δεοντολογίας πρωτόδικα με δύο χρόνια έκπτωσης από το ποδόσφαιρο, ποινή που είναι η μεγαλύτερη στα χρονικά λειτουργίας του συγκεκριμένου δικαιοδοτικού οργάνου.

Categories: ΑΘΛΗΤΙΚΑ