ΝΕΑ

“ΑΝΟΙΚΤΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ”: Ο ΠΙΝΟΚΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΤΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ

Στους ισχυρισμούς της «Ενωτικής Πρωτοβουλίας» για πρωταθλητισμό των διοικούντων το Δήμο Διονύσου  στην ανικανότητα, την ασυδοσία και τη διαπλοκή, οι «Ανοικτοί Ορίζοντες» απάντησαν με έγγραφα για το διαβόητο πλέον …περίπτερο, κεντρικό θέμα της πολιτικής επικαιρότητας τις τελευταίες ημέρες. Στις κατηγορίες Καλαφατέλη για αυθαιρεσία και κατασπατάληση του δημοσίου χρήματος, ο Ζαμάνης έβγαλε στην επιφάνεια ντοκουμέντα, όπου αποδεικνύεται η διγλωσία και ο αριβισμός του «επαγγελματία αυτοδιοικητικού» και ψεύτη.

Το δελτίο Τύπου των «Ανοικτών Οριζόντων» και τα αποδεικτικά στοιχεία που το συνοδεύουν:  

Ο ΠΙΝΟΚΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΤΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ

“Ο «επαγγελματίας αυτοδιοικητικός», ψεύτης, επικεφαλής της Ενωτικής Πρωτοβουλίας δήλωσε σε όλους τους τόνους ότι δεν γνώριζε το πώς ρευματοδοτείται το περίπτερο του Διονύσου. Δήλωσε επίσης ότι ενώ το περίπτερο ήταν 5 τετραγωνικά μέτρα η παρούσα Διοίκηση με την ανοχή της το μεγάλωσε.

Θαυμάστε τον ψεύτη με έγγραφα.

Ποια είναι η αλήθεια;

Όχι μία, αλλά δύο φορές (!) επί διοίκησής του επιχειρήθηκε το περίπτερο να τακτοποιηθεί και να ρευματοδοτηθεί με το νόμο περί αυθαιρέτων ως 40 τ.μ. (!!): μία το 2012 και μία τον Ιανουάριο του 2014, αλλά και οι δύο έμειναν ημιτελείς και ανολοκλήρωτες(!!!)

Το γιατί ας το απαντήσει ο θρασύτατος επαγγελματίας ψεύτης που κάνει τον ανήξερο και στην καταγγελία του ουσιαστικά καταγγέλλει τον εαυτό του, γιατί αποδεδειγμένα πια φαίνεται ότι ήξερε και ρευματοδοτούσε παράνομα…Η παρούσα Διοίκηση σύντομα θα έχει λύσει και αυτό το πρόβλημα που ο επαγγελματίας ψεύτης της κληρονόμησε και απλά το καταγγέλλει από εμπάθεια και όχι από ενδιαφέρον αν το ρεύμα το πληρώνει η Σχολική Επιτροπή και το επιβαρύνονται τα σχολεία.

Εκεί πια, στα σχολεία, το «έργο» της διοίκησής του είναι γνωστό και με πόρισμα από Ορκωτούς Λογιστές.

Καληνύχτα Πινόκιο”.

ΤΑ ΔΥΟ ΕΓΓΡΑΦΑ

Categories: ΝΕΑ