ΝΕΑ

ΝΕΑ ΣΥΝΤΑΡΑΚΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕ ΤΑ ΝΕΡΑ ΤΟΥ ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ – «Ο ΠΛΗΡΩΝΩΝ ΤΟΙΣ ΜΕΤΡΗΤΟΙΣ ΖΟΥΣΕ ΕΠΙ ΠΙΣΤΩΣΕΙ»

Νέα συνταρακτικά στοιχεία έδωσε στη δημοσιότητα η παράταξη του Δημάρχου Διονύση Ζαμάνη για το σκάνδαλο των ΝΕΡΩΝ (με κεφαλαία πάντα) του Κρυονερίου, την παραμονή της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου. Και, αφού θέτει διάφορα …καυτά (είναι αλήθεια) ερωτήματα,  τα οποία εδώ και τόσο καιρό δεν έχουν απαντηθεί από τον «επαγγελματία προεδράκο», όπως τον χαρακτηρίζει, σκιαγραφεί  τη λειτουργία του περίεργου  …συστήματος, που έγραφε στα παλιά του υποδήματα τους κανόνες του δημόσιου λογιστικού. Ενορχηστρωτής βέβαια αυτών των απίστευτων πρακτικών υποδεικνύεται ο άνθρωπος, που εμφανίζεται ως πολέμιος της διαφθοράς και υπερασπιστής της διαφάνειας.  Ο αυτοδιοικητικός, που κυνηγάει τελευταίως τους περιπτεράδες, αλλά κλείνει το στόμα του, όταν του ζητούνται εξηγήσεις για την εμπορία νερού, η οποία εξ ορισμού είναι παράνομη.

Το δελτίο Τύπου των «Ανοικτών Οριζόντων» έχει ως εξής:

…ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ

Στις 22 Σεπτεμβρίου 2017 φέραμε στην επιφάνεια με συγκεκριμένα ερωτήματα – καταγγελίες, το γνωστό πια σε όλους σκάνδαλο-τσουνάμι με τα ΝΕΡΑ. Σκάνδαλο που κατά καιρούς είχε απασχολήσει ξανά την τοπική μας κοινωνία και μάλιστα πολύ καιρό πριν.

Στις 9 Οκτωβρίου εμφανίσαμε τα πρώτα ντοκουμέντα.

Από τότε μέχρι τώρα δεν ακούσαμε σαν απάντηση από τον επικεφαλής της Ενωτικής Πρωτοβουλίας ούτε μία λέξη.

Δεν κατάφερε ο Πινόκιο να ψελλίσει έστω ένα ψέμα, που το έχει και εύκολο.

Για ευθιξία δεν το συζητάμε καν. Για τσίπα, για φιλότιμο, τίποτα.

Για αυτό, και για να μην ξεχνιόμαστε, συνεχίζουμε.

«ΜΕ ΜΕΤΡΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ»

Δείτε λοιπόν – και φρίξτε – πως ο επαγγελματίας προεδράκος πλήρωνε ο ίδιος  μετρητά, μιλάμε για δεκάδες χιλιάδες ευρώ, σε προμηθευτές: «Έλαβα δια του Προέδρου αυτής» (!)

Δείτε ότι σχεδόν δύο μήνες μετά το 4ο δεκαχίλιαρο κόβεται ένταλμα με τη σημείωση να πληρωθεί «με μετρητά από το ταμείο με εντολή Προέδρου» (!!)

Να πληρωθεί αλήθεια σε ποιον;

Το κουίζ έχει τρείς επιλογές:

1) Σε αυτόν που δεν υπογράφει στο ένταλμα;

2) Στην ίδια την Κοινότητα που είναι ο δικαιούχος του εντάλματος;

3) Ή στον επαγγελματία προεδράκο που έδωσε την εντολή για μετρητά;

Τα συμπεράσματα δικά σας.

Οι δε αποδείξεις που συνοδεύουν το ένταλμα, αφορούν την ενοικίαση οικοπέδου αντί δέκα χιλιάδων ευρώ το μήνα (καλή τιμή για χωράφι!!!), ενώ το ένταλμα την προμήθεια νερού. Ψιλά γράμματα θα πει κανείς για τον επαγγελματία.

Θαυμάστε λοιπόν τον ψεύτη που αν και πλήρωνε με μετρητά της Κοινότητας, μάλλον ζούσε επί πιστώσει.

Σημείωση: Τα πρωτότυπα παραστατικά με όλα τους τα συνοδευτικά βρίσκονται κατατεθειμένα στις αρμόδιες αρχές που διενεργούν έλεγχο και οι οποίες μας διέθεσαν φωτοαντίγραφα. Για αυτό και κατά την αναπαραγωγή των εγγράφων δεν είναι ευκρινής η σημείωση, που στο πρωτότυπο είναι με κόκκινο στυλό «με μετρητά από το ταμείο με εντολή Προέδρου».

ΕΝΤΑΛΜΑ

 

ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ 1,2

 

ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ 3,4

Categories: ΝΕΑ