ΝΕΑ

ΖΑΜΑΝΗΣ: «ΕΧΟΥΝ ΠΙΕΙ ΤΟ ΑΜΙΛΗΤΟ ΝΕΡΟ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ – ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ»

Μας τα είπες για το περίπτερο, μας τα ξαναείπες, σου δώσαμε αποστομωτικές απαντήσεις και πάλι εσύ τα ίδια. Για τα σκάνδαλα μεγατόνων της παράνομης εμπορίας πόσιμου νερού στο Κρυονέρι, ύψους μισού εκατομμυρίου ευρώ, τις απίστευτες πρακτικές της ταμειακής υπηρεσίας σου, την κακουργηματική υπεξαίρεση χιλιάδων ευρώ στην πρωτοβάθμια σχολική επιτροπή επί της διακυβέρνησης σου, πάλι δεν λες κουβέντα.

Σε προσωπικό ύφος, στοχεύοντας ευθεία τον Γιάννη Καλαφατέλη, πρωταγωνιστή των δύο αυτών εξαιρετικά σοβαρών υποθέσεων κατασπατάλησης δημόσιου χρήματος, ο Δήμαρχος Διονύσης Ζαμάνης εξέδωσε νέα ανακοίνωση-απάντηση, δείχνοντας ότι πλέον είναι αποφασισμένος να ξετυλίξει το κουβάρι των αποκαλύψεων έως το τέλος.

Το δελτίο Τύπου των «Ανοικτών Οριζόντων»:

                              ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 Φέρτε πίσω τα κλεμμένα από τα σχολεία μας

Στην πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου (24/10)  διανεμήθηκε επισήμως στους επικεφαλής των παρατάξεων το πόρισμα των ορκωτών λογιστών για την Πρωτοβάθμια Σχολική Επιτροπή. Ένα σκάνδαλο τεκμηριωμένης πλέον οικονομικής βλάβης που, για τα έτη 2013-2014, ανέρχεται διαπιστωμένη στα 96.000 ευρώ και εκτιμώμενη πάνω από τα 150.000 ευρώ, προκαλώντας την οργή του κάθε δημότη.

Λεφτά κλεμμένα από τα σχολεία μας. Λεφτά κλεμμένα από τα παιδιά μας και τις ανάγκες τους.

Κι όχι μόνο αυτό, αλλά χρησιμοποιήθηκαν ακόμα και μέθοδοι μαφίας, όπως φάνηκε  από τον εμπρησμό του γραφείου των σχολικών επιτροπών, που είχε ως αποτέλεσμα να καταστραφούν στοιχεία.

Γι’ αυτό το μείζονος, για την κοινωνία μας, σημασίας ζήτημα, για την κλοπή δεκάδων χιλιάδων ευρώ σε ενάμιση χρόνο από τα σχολεία του Δήμου μας και από τα παιδιά μας, για τις πρωτοφανείς μεθόδους καταστροφής των στοιχείων δεν βρίσκεται ένας, ΕΝΑΣ (1) ανευθυνοϋπεύθυνος εκείνης της εποχής να ψελλίσει μία λέξη, να πει έστω μία κουβέντα για αυτή την κατάντια.

Η Ενωτική Πρωτοβουλία και ο επικεφαλής της δεν έχουν «καταφέρει» να αρθρώσουν λέξη, σαν να μην έγινε τίποτα. Για αυτούς το θέμα συζήτησης είναι, ακόμα,  ένα παραχωρητήριο προς την ATHLOMETRIX  που ήδη ανακλήθηκε και το… περίπτερο Διονύσου για το οποίο δώσαμε τον τελευταίο καιρό αποστομωτικές απαντήσεις.

Αντί να κρύβονται από ντροπή και να μην κυκλοφορούν, έχουν το απίστευτο θράσος να εμφανίζονται και να το παίζουν κριτές και επικριτές για ένα περίπτερο.

Θαυμάστε ενδιαφέρον για τον τόπο. Θαυμάστε τσίπα και φιλότιμο.

Μπορεί να έχουν πιει το αμίλητο ΝΕΡΟ (έπεται συνέχεια και σε αυτό το σκάνδαλο), αλλά όλοι οι δημότες απαιτούμε: Φέρτε πίσω τα κλεμμένα. Φέρτε πίσω όσα κλάπηκαν επί των ημερών σας από τα σχολεία μας, φέρτε πίσω όσα κλάπηκαν από το μέλλον των παιδιών μας.        

Categories: ΝΕΑ