ΝΕΑ

ΟΙ ΕΠΑΦΕΣ ΤΡΙΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ «ΔΙΟΝΥΣΟΣΚΟΥΦΙΤΣΑΣ» – ΝΕΕΣ …ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ, ΤΟ ΠΟΡΝΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

Πάλι τα ίδια. Τα γούστα, είναι αλήθεια, δεν κρύβονται. Η «Διονυσοσκουφίτσα», πάνω στον …οίστρο της (βλέπε εμπάθεια) για το νεαρό και ταλαντούχο άνδρα της πολιτικής, που ψηφίστηκε από το 52% του Δήμου μας και αναδείχτηκε σε άρχοντα του τόπου, το διέπραξε. Επειδή, είναι γνωστό τοις πάσι, ότι μόνη της τα γράφει, μόνη της τα διαβάζει (τα σχόλια κάτω από τις περισπούδαστες αναλύσεις της, με την ετικέτα του ανώνυμου), κάποιο λάθος κουμπί πάτησε πάλι και στις 7.25 μετά μεσημβρία ακριβώς, αποκαλύφθηκαν, ως διά μαγείας, τα μύχια μυστικά της. Εκ πρώτης όψεως η ανάρτηση του …ανώνυμου, «Ποιος  είναι αυτός ο Sxedon;»  δεν προξενούσε ιδιαίτερη εντύπωση, αφού παρόμοιες ατάκες φθηνού χιούμορ και κατώτατου επιπέδου την χαρακτήριζαν πάντα. Όμως εδώ υπήρχε μια έκπληξη: Η λέξη Sxedon, με κόκκινα γράμματα, σε οδηγούσε, αν έκανες κλικ πάνω της, σε περίεργα μονοπάτια. Πιο συγκεκριμένα, σε μια γαργαλιστική ιστορία με έναν γέρο – βλάχο, του οποίου του άρεσε να συνευρίσκεται (άμα λάχει να …ούμε, που έλεγε και ο Χάρι Κλιν), με 35άρηδες. Το περιστατικό, λέει, συνέβη σε κάποιο χωριό της ελληνικής περιφέρειας και ο αφηγητής έχει βάλει τον ευφάνταστο τίτλο στο κείμενό του «Ο λεβέντης και ο γέρο-βλάχος». Η δε πηγή του εν λόγω …άρθρου ( που τελειώνει, με χάπι-έντ, καθώς αμφότεροι οι πρωταγωνιστές το ευχαριστήθηκαν ο καθένας από τη δική του πλευρά), είναι ιστοσελίδα που ασχολείται εξειδικευμένα με επαφές τρίτου τύπου.

Θα πείτε, έχει ξανασυμβεί με τη «Διονυσοσκουφίτσα» δύο και τρεις φορές στο παρελθόν το ίδιο σκηνικό. Το καινούριο στοιχείο της υπόθεσης σήμερα είναι ο γέρος που τυγχάνει και βλάχος, στον οποίο αρέσουν οι νεαροί εκεί γύρω στα 35, 40, 42, 45. Δημιουργούνται επομένως διάφοροι συνειρμοί για το προφίλ του γέρου-πρωταγωνιστή, που στην ιστορία μας είχε παθητικό ρόλο. Γέρος εντάξει, αλλά τι γέρος; Χονδρός; Κοιλαράς; Και αν έχει κοιλιά, τι μεγέθους είναι; Ξεχειλίζει, κρέμεται; Υπάρχουν ερωτήματα, που πρέπει να απαντηθούν, δεδομένου πως ο θεατής (η “Διονυσοσκουφίτσα” εν προκειμένω, που ασχολείται με τέτοια sites) ψάχνει συνήθως να ταυτιστεί με κάποιον με τον οποίο μοιάζει, ταιριάζει.

Στην περιοχή μας όλοι φυσικά γνωρίζουν ποιος είναι η «Διονυσοσκουφίτσα», που αρέσκεται σε γυναικείες επωνυμίες, όπως φερ’ ειπείν  «μαντάμ Κιουρί», ένα άλλο υποκοριστικό, το οποίο χρησιμοποιεί για να αποπροσανατολίζει και για να μην μαζεύονται ένας σωρός ανώνυμοι να υβρίζουν, κάτω από τις ανερμάτιστες «κριτικές». Είπαμε όμως και στις 7 Οκτωβρίου, σε άλλο ρεπορτάζ μας, το οποίο αναφερόταν σε παρόμοιο κρούσμα-ατόπημα  της …ιέρειας, η οποία πολεμά τη διαφθορά στα …περίπτερα: Για τα γούστα του καθενός δεν μας πέφτει λόγος. Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα!

 

Categories: ΝΕΑ