ΝΕΑ

50Η ΔΡΑΣΗ «ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ» ΣΤΗ ΔΡΟΣΙΑ ΑΥΡΙΟ-15/11

Η 50η δράση «Χωρίς Μεσάζοντες», υπό την αιγίδα του Δήμου Διονύσου,  θα πραγματοποιηθεί αύριο-Τετάρτη, 15 Νοεμβρίου, στην πλατεία Κορολή (επί της συμβολής των οδών Τραπεζούντος & Ρόδων) στη Δροσιά από 8.00 το πρωί έως 14.00.

Αυτή την φορά δεν θα υπάρξουν προπαραγγελίες. Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου του Δήμου Διονύσου, επισημαίνεται ότι:

  1. Στα προϊόντα που θα διατεθούν περιλαμβάνονται όλα τα πιστοποιητικά παραγωγής, συσκευασίας και προέλευσης, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία για το καθένα.
  2. Οι παραγωγοί που έχουν επιλεγεί, αναλαμβάνουν την υποχρέωση την ημέρα της διανομής να αναρτούν σε ευκρινές σημείο τις προσυμφωνημένες τιμές των προϊόντων τους και να δίνουν αποδείξεις.
  3. Ακόμα, μέρος από τα προϊόντα των παραγωγών θα διατεθούν στα Κοινωνικά Συσσίτια των Ι.Ν. Προφήτη Ηλία Ροδοπόλεως και Ι.Ν. Κοιμήσεως της Θεοτόκου & Αγίου Στεφάνου κατόπιν συνεννόησης με τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Διονύσου.

Για πληροφορίες και ερωτήσεις σχετικά με τη δράση και τα προϊόντα, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Αυτοτελές Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας, Πολιτισμού & Αθλητισμού, στο τηλέφωνο: 213 213 9806.

Categories: ΝΕΑ