ΝΕΑ

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΑΠΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΔΟΜΕΣ –  ΖΑΜΑΝΗΣ : «Ο ΔΗΜΟΣ ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗ»

Το κοινωνικό του πρόσωπο έδειξε με σημαντικές προσφορές αγάπης και αλληλεγγύης ο Δήμος Διονύσου, μέσω των κοινωνικών του δομών, του Κοινωνικού Παντοπωλείου και της Κοινωνικής Ιματιοθήκης. «Στον Δήμο Διονύσου κανείς δεν είναι μόνος του. Είμαστε συνεχώς δίπλα στον κάθε δημότη και την κάθε οικογένεια, που αντιμετωπίζει προβλήματα διαβίωσης και τους στηρίζουμε με όλα τα μέσα που διαθέτουμε, ώστε και τις ημέρες των εορτών να υπάρχουν όλα όσα χρειάζονται σε κάθε σπίτι» δήλωσε ο Δήμαρχος Διονύσης Ζαμάνης, εξαίροντας την πολύτιμη συνδρομή των χορηγών εταιρειών, συλλόγων, φορέων, που πρόσφεραν απλόχερα του …πουλιού το γάλα, από ζυμαρικά, γαλακτοκομικά, κρέατα, μέχρι γλυκά, κουραμπιέδες, μελομακάρονα, βασιλόπιτα, επίσης ρούχα και υποδήματα, κλπ.

Τα τρόφιμα μοιράστηκαν τις τελευταίες ημέρες σε περισσότερους από 600 κατοίκους του Δήμου μας, ώστε να μην λείψει τίποτα από το Χριστουγεννιάτικο και το Πρωτοχρονιάτικο Τραπέζι σε κανέναν.

«Ο Δήμος μας έχει δημιουργήσει, μέσα από μία σειρά κοινωνικών δομών, ένα πολύ ισχυρό δίχτυ προστασίας για όλους τους συμπολίτες μας, που δοκιμάζονται από την κρίση. Ο Δήμος Διονύσου ευχαριστεί θερμά όλους, όσοι δραστηριοποιήθηκαν και προσέφεραν προϊόντα» επεσήμανε ο Δήμαρχος Διονύσης Ζαμάνης.

Υπενθυμίζεται ότι αιτήσεις για ένταξη δικαιούχων στο Κοινωνικό Παντοπωλείο γίνονται στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου, καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους. Διεύθυνση: Κοιμήσεως Θεοτόκου 26-28, Άγιος Στέφανος. Τηλέφωνο επικοινωνίας:  210-81 41 243.

25550157_1922036657809769_8113607853150829687_n

Κατηγορίες:ΝΕΑ