ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΜΕ ΑΝΟΙΚΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ Η ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΤΑΠΗΤΩΝ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

Με ανοικτό, μειοδοτικό διαγωνισμό θα γίνει η αντικατάσταση των τεχνητών χορτοταπήτων στα τέσσερα γήπεδα ποδοσφαίρου: Αγίου Στεφάνου, Ανοιξης, Διονύσου, Δροσιάς, προϋπολογισμού 1.150.000 ευρώ. Μοναδικό κριτήριο, όπως μας ενημερώνει η Αντιδημαρχία Τεχνικών Υπηρεσιών με δελτίο Τύπου, είναι η χαμηλότερη τιμή. Η δημοπράτηση του έργου, που θα αναβαθμίσει τις αθλητικές εγκαταστάσεις και γενικότερα τον αθλητισμό σε όλες του τις εκφάνσεις, εγκρίθηκε ομόφωνα από την Οικονομική Επιτροπή στην προχθεσινή συνεδρίαση. Υπερψηφίστηκε με άλλα λόγια και από τα μέλη της αντιπολίτευσης.

Η μελέτη του έργου συντάχθηκε από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Διονύσου και είναι σύμφωνη με τις προδιαγραφές της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού (ΓΓΑ), αλλά και της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου (UEFA).

Ο μειοδότης εργολάβος οφείλει να ακολουθήσει τις τεχνικές προδιαγραφές της τεχνικής μελέτης. Εντός του 2018 πρόκειται να δημοπρατηθεί και η αντικατάσταση χλοοτάπητα στο γήπεδο ποδοσφαίρου Κρυονερίου.

Σύμφωνα με το επίσημο δελτίο Τύπου της Αντιδημαρχίας Τεχνικών Υπηρεσιών, «με τέτοια έργα ο Δήμος Διονύσου δείχνει εμπράκτως ότι στηρίζει τον αθλητισμό, δίνοντας προτεραιότητα στην αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων και την ασφαλή άθληση των παιδιών».

 

 

 

Κατηγορίες:ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΝΕΑ