ΝΕΑ

ΤΑ ΕΥΣΗΜΑ ΣΕ ΔΕΛΑΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟ ΓΥΜΝΑΣΙΑΡΧΗ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΟΝΕΩΝ – «ΕΙΣΑΙ ΗΡΩΑΣ, ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ ΟΠΟΤΕ ΣΕ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΜΕ»

Τα εύσημα στον πρόεδρο της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Αχιλλέα Δελαγραμμάτικα απέδωσε η Διευθύντρια του Γυμνασίου Αγίου Στεφάνου κ Δαδιώτου. «Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον κ Δελαγραμμάτικα, ο οποίος είναι ένας ήρωας, πάντοτε δίπλα μας, όποτε τον ζητήσαμε και τον χρειαστήκαμε» ανέφερε χαρακτηριστικά, κατά τη διάρκεια της εξαιρετικά επιτυχημένης εκδήλωσης της περασμένης Τετάρτης-20 Δεκεμβρίου «Χορός μέσα και έξω από τα σύνορα». Η αίθουσα στο Πολιτιστικό Κέντρο Αγίου Στεφάνου ήταν κατάμεστη, με εξέχοντες προσκεκλημένους τους Τούρκους μαθητές του σχολείου «TARHAN KOLEJI» από την Κωνσταντινούπολη, στο πλαίσιο προγράμματος φιλοξενίας και διεθνών ανταλλαγών στον τομέα της εκπαίδευσης.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν ακόμη η Χορωδία Δήμου Διονύσου, η Χορευτική ομάδα Δήμου Διονύσου και η Χορευτική ομάδα Συλλόγου Ποντίων Δροσιάς, που τραγούδησαν χριστουγεννιάτικα τραγούδια, δημιουργώντας μια ζεστή και εορταστική ατμόσφαιρα.

Εκτός από τη κ Δαδιώτου, ειδική αναφορά στον κ Δελαγραμμάτικα προσωπικά, εκθειάζοντας το έργο του, έκανε επίσης η πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Αγίου Στεφάνου κ Λακέα, ευχαριστώντας τον δημόσια για την αδιαμφισβήτητη προσφορά του στη βελτίωση των υποδομών των σχολείων της περιοχής.

Categories: ΝΕΑ