ΝΕΑ

ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΠΑΙΔΑΓΩΓΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ «ΚΙΒΩΤΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ»

Με ανακοίνωσή της, η «Κιβωτός του Κόσμου», η φιλανθρωπική οργάνωση με την έντονη δραστηριότητα και στην περιοχή μας  (http://www.kivotostoukosmou.org), αναζητά για έμμισθη απασχόληση άνδρα Παιδαγωγό – Ειδικό Παιδαγωγό, για τη στελέχωση του ανθρωπίνου της δυναμικού στο Σπίτι φιλοξενίας στην περιοχή της Άνοιξης Αττικής. Πρόκειται για θέση πλήρους απασχόλησης.

Στα καθήκοντά του θα περιλαμβάνεται η διαπαιδαγώγηση, εκπαίδευση, επιτήρηση κι εφαρμογή του καθημερινού προγράμματος παιδιών Δημοτικού, Γυμνασίου, Λυκείου.

Το ωράριο εργασίας είναι κυλιόμενο, πρωινό – απογευματινό και μπορεί να περιλαμβάνει και διανυκτέρευση, ανάλογα με τις ανάγκες.

Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν :

– Παιδαγωγικό Πτυχίο Πανεπιστημιακής Σχολής (ΑΕΙ) ή αντίστοιχης σχολής, πλήρως αναγνωρισμένο στην Ελλάδα.

– Προϋπηρεσία στο αντικείμενο (τουλάχιστον 3 χρόνια).
– Προϋπηρεσία του υποψηφίου σε ξενώνα – σπίτι φιλοξενίας παιδιών θα ληφθεί σοβαρά υπόψη, ακόμα και αν δεν διαθέτει παιδαγωγικό πτυχίο ΑΕΙ.
– Επαγγελματισμό και διάθεση προσφοράς.
– Οι ξένες γλώσσες είναι επιθυμητό, αλλά όχι αναγκαίο προσόν.

Οι υποψήφιοι καλούνται να στείλουν το βιογραφικό τους, καθώς και όποιες συστάσεις αποδεικνύουν την προϋπηρεσία τους, στην διεύθυνση kivotos5@otenet.gr,  υπ’ όψιν κ. Αποστόλη Μακρή, υπεύθυνου Τομέα Κοινωνικής Προσφοράς και Παιδαγωγικού Τμήματος.  Στοιχεία επικοινωνίας : Γραμματεία 2105141953 (ώρες 09:00 – 17:00).

kivotos

Κατηγορίες:ΝΕΑ