ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ-17/1 Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ

Με ενδιαφέροντα θέματα, όπως η επιστροφή της λαϊκής αγοράς Δροσιάς στην οδό Κέδρων και το κανονιστικό πλαίσιο για την κοπή πεύκων, συνεδριάζει την προσεχή Τετάρτη, στις 10 το πρωί, για πρώτη φορά εντός του 2018, η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου Διονύσου. Στις 21/12/ 2017 το Τοπικό Συμβούλιο Δροσιάς ασχολήθηκε εκ νέου με τη λαϊκή αγορά, μετά από κοινό αίτημα των παραγωγών και μικροπωλητών, που ζήτησαν να ξαναγυρίσουν, εκεί απ’ όπου είχαν φύγει (επειδή έκανε …κρύο, εκεί …ψηλά στην Κέδρων, δίπλα στο ρέμα). Την υπόθεση είχε αναδείξει το “dioynysospost.gr”.   Η πρόσφατη απόφαση του Τοπικού Συμβουλίου, όπως προβλέπει η κείμενη νομοθεσία, εστάλη προς έγκριση στην Περιφέρεια.

Η ημερήσια διάταξη περιλαμβάνει συνολικά έξι θέματα. Αναλυτικά:

ΘΕΜΑ 1ο: Έγκριση ή μη κοπής δέντρων που φύονται σε κοινόχρηστους χώρους του Δήμου

ΘΕΜΑ 2ο: Aπαγόρευση στάσης και στάθμευσης τμήματος οδού Ασκληπιού της ΔΚ Κρυονερίου πέριξ των εγκαταστάσεων της ΑΔΜΗΕ Α.Ε

ΘΕΜΑ 3ο: Τοποθέτηση εύκαμπτων ελαστικών κυλίνδρων για την παρεμπόδιση στάθμευσης στη συμβολή των οδών Ιθάκης και Οδυσσέως στη ΔΚ Αγ. Στεφάνου.

ΘΕΜΑ 4ο: Ετήσια έκθεση Πεπραγμένων έτους 2017 της ΕΠΖ .

ΘΕΜΑ 5ο: Xώρος λειτουργίας Λαϊκής Αγοράς ΔΚ Δροσιάς.

ΘΕΜΑ 6ο: Οριοθέτηση χώρων στάθμευσης ατόμων με αναπηρία (ΑΜΕΑ) επί του οδοστρώματος της οδού Μαρμαρά της ΔΚ Σταμάτας μπροστά από τις εγκαταστάσεις του ιδιωτικού Γυμνασίου Λυκείου “ΩΘΗΣΗ”.