ΠΑΡΩΝ Ο ΧΡ.ΣΠΙΡΤΖΗΣ ΣΤΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΟΥ Θ.ΜΑΡΤΙΝΟΥ ΣΤΟ ΖΑΝΝΕΙΟ

Ο υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Χρήστος Σπίρτζης είναι προσκεκλημένος του Δήμου Διονύσου στην βράβευση του εφοπλιστή Θανάση Μαρτίνου στις 30 Ιανουαρίου, στο Ζάννειο. Εχουν προσκληθεί επίσης οι βουλευτές της περιφέρειας Ανατολικής Αττικής, ενώ υπάρχει το ενδεχόμενο στην τιμητική αυτή εκδήλωση για τον φιλάνθρωπο ευπατρίδη να δώσει το παρών κι άλλος, πρωτοκλασάτος, Υπουργός της Κυβέρνησης.

Την περασμένη Κυριακή στο ξενοδοχείο «Χίλτον» ο Δήμαρχος Διονύσης Ζαμάνης προσκάλεσε από μικροφώνου τους παρόντες βουλευτές στην τελετή βράβευσης των μαθητών-μαθητριών, που πέτυχαν στις Πανελλαδικές εξετάσεις του 2017 και εισήχθησαν στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας. Εδωσε μάλιστα εντολή να προσκληθούν και όσοι συνάδελφοί τους δεν ήταν εκεί.

Ο Χρήστος Σπίρτζης έχει δεσμούς με την περιοχή, καθώς στο Κρυονέρι διαμένουν μόνιμα εδώ και αρκετά χρόνια οι γονείς του, ενώ βοήθησε, όταν του ζητήθηκε από το Δήμο Διονύσου, στην τοποθέτηση φαναριού επί της Λεωφόρου Θησέως, στο ύψος της οδού Λεύκης, ώστε να διασφαλιστεί η απρόσκοπτη πρόσβαση των παιδιών προς το σχολείο τους.