ΖΑΜΑΝΗΣ: « ΛΥΚΕΙΟ ΔΙΟΝΥΣΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ, ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΜΑΣ ΤΩΡΑ»

« Ανοίγουμε ένα σχολείο τον χρόνο, είναι το προσωπικό μου στοίχημα» τόνισε ο οικοδεσπότης, Δήμαρχος Διονύσου, Διονύσης Ζαμάνης στην ολιγόλεπτη ομιλία του κατά την τελετή εγκαινίων του Λυκείου Δροσιάς. Και πρόσθεσε: «Δημιουργήσαμε τρεις νέους παιδικούς σταθμούς και δεχτήκαμε όλα τα παιδιά για τα οποία είχαμε αιτήσεις. Βάζουμε μπρος πλέον για την κατασκευή του Λυκείου Διονύσου και του Δημοτικού Κρυονερίου, τα οποία, όπως δεσμεύτηκε εδώ ο κ Καραγιάνης, που είναι παρών, θα δημοπρατηθούν εντός του 2018. Και βέβαια, στόχος είναι νέο σχολείο, Δημοτικό, και στον Αγιο Στέφανο».

Ο Βασίλης Καραγιάνης είναι ο διευθύνων σύμβουλος της Ανώνυμης Εταιρείας του δημοσίου «Κτιριακές Υποδομές», η οποία έχει αντικαταστήσει τον ΟΣΚ (Οργανισμό Σχολικών Κτηρίων). Πράγματι ο κ Καραγιάνης, απαντώντας στην προσφώνηση του Δημάρχου Διονύσου, επιβεβαίωσε τη δέσμευσή του.

Πλην του κ Ζαμάνη, απηύθυναν , ευχές ο Αντιπεριφερειάρχης Πέτρος Φιλίπου, ευχαριστίες ο τιμώμενος Θανάσης Μαρτίνος και νουθεσίες ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος.

Την τελετή κάλυψαν δημοσιογραφικά τα τηλεοπτικά δίκτυα STAR CHANNEL και ΕΡΤ.