ΝΕΑ

ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ STAR TV ΓΙΑ ΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΔΡΟΣΙΑΣ

Στην επίσημη ιστοσελίδα του γνωστού τηλεοπτικού σταθμού STAR υπάρχει ειδική αναφορά στα εγκαίνια του νέου Λυκείου Δροσιάς στο Ζάννειο, ενώ τονίζεται ιδιαίτερα η παρουσία του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμου. Το θέμα καλύφθηκε ειδησεογραφικά από το κανάλι, που φιλοξένησε εκτενείς δηλώσεις του Δημάρχου Διονύσου Διονύση Ζαμάνη. Ο τίτλος, με τον οποίο μπορεί ο καθένας να βρει το σχετικό ρεπορτάζ, σε οποιαδήποτε μηχανή αναζήτησης στο διαδίκτυο είναι:

«H Δροσιά απέκτησε το δικό της Λύκειο-κόσμημα.       Tο παρών έδωσαν ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών Ιερώνυμος, βουλευτές και τοπικοί παράγοντες».

Αναλυτικά η αναφορά του τηλεοπτικού δικτύου, που συνοδεύει το σχετικό βίντεο:

«Οι 155 μαθητές και οι εκπαιδευτικοί του Γενικού Λυκείου Δροσιάς απέκτησαν πλέον το δικό τους ευρύχωρο, καλαίσθητο και άρτια κατασκευασμένο σχολείο, το οποίο περιλαμβάνει συνολικά 10 αίθουσες διδασκαλίας, εργαστήρια, γήπεδα και άλλους χώρους άθλησης.

Στα εγκαίνια της σχολικής μονάδας που δημιουργήθηκε χάρη στις προσπάθειες του δήμου Διονύσου και την οικονομική στήριξη του εφοπλιστή Αθανάσιου Μαρτίνου, έδωσαν το παρών  ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών Ιερώνυμος, βουλευτές, τοπικοί παράγοντες και πλήθος κόσμου».

Δείτε το βίντεο, που έπαιξε στο δελτίο ειδήσεων του STAR CHANNEL, χθες μεσημέρι (30/1/2018) , με παρουσιάστρια την Πόπη Τσαπανίδου, στην ακόλουθη διεύθυνση:

http://www.star.gr/ellada/405478/h-drosia-apekthse-to-diko-ths-lykeio-kosmhma

Categories: ΝΕΑ