ΣΤΟΝ Π.ΦΙΛΙΠΟΥ Ο ΖΑΜΑΝΗΣ ΓΙΑ «ΒΡΥΣΑΚΙ» ΚΑΙ ΟΔΟΠΟΙΪΑ

Τα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Ανατολικής Αττικής στην Παλλήνη επισκέφθηκε χθες ο Δήμαρχος Διονύσου Διονύσης Ζαμάνης και συναντήθηκε με τον Αντιπεριφερειάρχη Αττικής Πέτρο Φιλίπου, με αντικείμενο τα ενταγμένα στο Πρόγραμμα της Περιφέρειας έργα της περιοχής μας.

Τον κ Ζαμάνη συνόδευαν ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, Υποδομών και Χωροταξίας Δημήτρης Ράικος και ο Προϊστάμενος της Δ/νσης Διοικητικών Υπηρεσιών Γιώργος Λιούτας.

Η παρέμβαση του Δημάρχου Διονύσου αφορούσε δύο περιπτώσεις: τη «Συντήρηση του Οδικού Δικτύου του Δήμου Διονύσου» (προϋπολογισμού 400.000,00€), που ήδη εκτελείται και την «Κατασκευή Δικτύου Ομβρίων Υδάτων-Διευθέτηση Ρέματος “ΒΡΥΣΑΚΙ” για την αντιπλημμυρική προστασία της Δ.Κ. Αγίου Στεφάνου του Δήμου Διονύσου» (προϋπολογισμός: 6.980.000,00€), που δημοπρατήθηκε και αναμένεται να ξεκινήσει σύντομα.

Με την ευκαιρία ο κ Ζαμάνης ζήτησε από τον κ Φιλίπου να εντάξει στο Πρόγραμμα Εκτελεστέων Έργων της Περιφέρειας δύο νέα έργα που έχουν προταθεί από τη Δημοτική Αρχή και αφορούν οδοποιία (ασφαλτοστρώσεις) και ανακατασκευή παιδικών χαρών.

*Στη φωτογραφία από την χθεσινή επίσκεψη του Δημάρχου Διονύσου στην Παλλήνη,  εκτός των κ Ράϊκου, Λιούτα, διακρίνονται ο Προϊστάμενος του Τμήματος Υδραυλικών Έργων Γιώργος Ψαρομιχαλάκης και η υπάλληλος της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων Χριστίνα Μπρούλια, αμφότεροι της Περιφερειακής Ενότητας Ανατολικής Αττικής.