ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΗΣ ΚΙΒΩΤΟΥ ΣΕ Δ.ΖΑΜΑΝΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΑΝΟΙΞΗΣ

Με μια ιδιαίτερα συγκινητική και εγκάρδια επιστολή η πρόεδρος της Κιβωτού του Κόσμου Σταματία Γεωργαντή ευχαρίστησε σήμερα τον Δήμαρχο Διονύσου Διονύση Ζαμάνη για τη στήριξη που προσφέρει ποικιλοτρόπως ο Δήμος Διονύσου στην γνωστή φιλανθρωπική οργάνωση «Κιβωτός του Κόσμου» και στο Σπίτι Φιλοξενίας της, στην Άνοιξη.

Τα θερμά ευχαριστήρια δόθηκαν χέρι με χέρι το πρωϊ στον Δήμαρχο από τον υπεύθυνο του Σπιτιού Φιλοξενίας στην Άνοιξη κ. Απόστολο Μακρή. Με την ευκαιρία, κατά τη συνάντηση στο Δημαρχείο του εκπροσώπου της Κιβωτού, σύμφωνα με εκτενές δελτίο Τύπου του Δήμου Διονύσου, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στην καλυτέρευση των συνθηκών διαβίωσης των παιδιών, όπως, συμπληρωματικές εργασίες στο Σπίτι Φιλοξενίας, η ευκολότερη μετακίνηση τους προς το σχολείο, η ιατροφαρμακευτική τους περίθαλψη, η δωρεάν συμμετοχή τους σε επιμορφωτικά και πολιτιστικά προγράμματα του Δήμου και άλλα.

Ο Δήμαρχος Διονύσου τόνισε στον κ Μακρή ότι με χαρά ο Δήμος θα συνδράμει με κάθε τρόπο το σπουδαίο έργο της Κιβωτού και τον διαβεβαίωσε ότι η αμέριστη συμπαράσταση και η έμπρακτη βοήθεια στο Σπίτι Φιλοξενίας θα είναι μόνιμη και συνεχής.

Η ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

«Αγαπητέ μας κύριε Ζαμάνη,

Με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε εκ βάθους καρδίας για τη γενναιόδωρη προσφορά σας στα παιδιά που στηρίζει η Κιβωτός του Κόσμου.
Ευχαριστούμε τόσο εσάς προσωπικά, όσο και το σύνολο του Δ.Σ. του Δήμου σας, για τον τρόπο που αγκαλιάσατε το σπίτι φιλοξενίας της Κιβωτού στην Άνοιξη. Για την αγάπη, την προθυμία και τη στήριξη που δείξατε, με στόχο την καλυτέρευση της διαβίωσης των παιδιών μας.
Ευχαριστούμε όλους τους συνεργάτες σας και τις υπηρεσίες του Δήμου σας και του δημοτικού διαμερίσματος στην Άνοιξη για την άμεση και συνεχόμενη στήριξη.
Σας ευχαριστούμε θερμά για τη διάθεση του συνεργείου αποψίλωσης και καθαρισμού στον αύλειο χώρο Δάμαρης. Η Κιβωτός του Κόσμου θέλει να προσφέρει στα παιδιά της ιδανικές συνθήκες καθημερινότητας και με τη βοήθεια σας στέκεστε αρωγός σε αυτό το έργο. Να είστε σίγουροι πως οι ψυχές των παιδιών μας γεμίζουν με ζεστασιά και γαλήνη λαμβάνοντας τη φροντίδα σας.
Με την προσφορά σας δείξατε την αγάπη σας και τη συμπαράστασή σας στο πολυδύναμο έργο του πατρός Αντωνίου. Μας έχετε συγκινήσει πραγματικά.
Ελπίζουμε και ευχόμαστε αυτή η στήριξή σας να συνεχιστεί και στο μέλλον για το καλό των παιδιών μας. Ο Άγιος Παΐσιος ο Αγιορείτης έλεγε : “Όταν παίρνεις γεμίζουν τα χέρια, ενώ όταν δίνεις γεμίζει η καρδιά”. Είμαστε σίγουροι πως η δική σας καρδιά είναι γεμάτη από ευτυχία και γαλήνη μέσα από τις αγαθοεργίες που κάνετε.
Ευχόμαστε στο Δήμο σας, σε εσάς και στις οικογένειές σας, καλή ευλογημένη χρονιά γεμάτη υγεία και επιτυχίες!

Με εκτίμηση
Σταματία Γεωργαντή
Πρόεδρος
Κιβωτός του Κόσμου».