ΝΕΑ ΚΙΝΗΣΗ ΜΕ ΜΕΛΗ …ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ : «ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΟΝΥΣΟ»

Με ανακοίνωση, που μοιράστηκε επιλεκτικά και η αξιοπιστία της ελέγχεται, μια νέα δημοτική κίνηση έκανε την εμφάνισή της, γνωστοποιώντας κατ’ αρχήν ότι θα διεκδικήσει την ψήφο των πολιτών στις δημοτικές εκλογές του 2019. Χωρίς υπογραφή, χωρίς έστω κάποιον εκπρόσωπο να βγαίνει μπροστά, χωρίς ένα όνομα προσώπου, γνωστού ή αγνώστου. «Μαζί για τον Διόνυσο» λέει, πράγμα το οποίο για τους εμπνευστές της κίνησης φαίνεται προς το παρόν αρκετό.

Και να θέλει κάποιος να τους πάρει στα σοβαρά, δεν δύναται.
Η λέξη «μαζί», κλεμμένη και χιλιοειπωμένη, αλλά και η έλλειψη προτεραιοτήτων ή προγράμματος, που θα συνδιαμορφωθούν, όταν «όλοι θα ενωθούμε και θα στρατευτούμε σε έναν κοινό σκοπό», κλπ, αν μη τι άλλο δείχνει ερασιτεχνισμό. Να είχαμε, να λέγαμε, δηλαδή…

Δημοσιεύουμε την ανακοίνωση, που κυκλοφόρησε, για να διαπιστώσει ο καθείς πόσο σοβαρά ασκείται η πολιτική στην περιοχή μας.

Ανακοίνωση 

Αγαπητή φίλη αγαπητέ φίλε, Πολίτη του Διονύσου,

Αν είσαι ικανοποιημένη και ικανοποιημένος από τις δημοτικές δυνάμεις που ηγήθηκαν στο Δήμο Διονύσου τις δύο τετραετίες του «Καλλικράτη», δεν έχεις παρά να εμπιστευτείς τις δημοτικές παρατάξεις που διοίκησαν.

Αν όχι, ίσως αξίζει να προσπαθήσεις για την αλλαγή αυτής της κατάστασης.

Εμείς δηλώνουμε απογοητευμένοι από την δημοτική μας πραγματικότητα και συνειδητά επηρεασμένοι από το «μην κοιτάς μόνο τι κάνει η πόλη για εμάς αλλά τι κάνουμε και εμείς γι’ αυτήν», παίρνουμε θέση και ξεκινάμε.

Απευθυνόμαστε σε όλους εσάς, τους πολίτες, τους επαγγελματίες, τους κοινωνικούς φορείς με βάση τα πολλά που μας ενώνουν αφήνοντας πίσω πολιτικές και παράγοντες που έκαναν τον κύκλο τους.

Αφήνουμε στην άκρη παράγοντες που έκλεισαν τον κύκλο τους και κόμματα.

Ποιοι είμαστε εμείς; Είμαστε…Εσύ! Είμαστε Δημότες που Πιστεύουμε στον Άνθρωπο, στη Συμμετοχή, στη Δημοκρατία.

Όμως δεν πάει άλλο! Αν νιώθεις την εγκατάλειψη από τους Δημοτικούς μας Άρχοντες, αν ζεις την υποβάθμιση της γειτονιάς σου, αν κανείς δεν σε ακούει κι  αν ταυτόχρονα έχεις άποψη, έχεις όρεξη, έχεις ενέργεια, αν δηλαδή δεν έχεις παραιτηθεί από όσα σου αξίζουν, τότε έχουμε πολλά να πούμε.

Γι’  αυτό, θα σε καλέσουμε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας, να συνδιαμορφώσουμε τις προτεραιότητες και το πρόγραμμά μας.

Θα σε καλέσουμε αυτή τη προσπάθεια να την πάμε μαζί. Αν το θέλεις θα δεις ότι αξίζει.

Μαζί για τον Διόνυσο