ΝΕΑ

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ Δ.ΖΑΜΑΝΗΣ ΣΤΟ «HIGH TV» ΓΙΑ ΟΛΑ (βίντεο)

Νέα τηλεοπτική εμφάνιση πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Διονύσου Διονύσης Ζαμάνης, ανταποκρινόμενος σε πρόσκληση του δημοσιογράφου Γιώργου Βαφειώτη, του καναλιού «HIGH TV». Σε συνέντευξη διάρκειας 26,5 λεπτών στην εκπομπή «Χωρίς Χρώμα» μίλησε για όλα τα τρέχοντα ζητήματα, που απασχολούν την περιοχή, ενώ έκανε επίσης  εκτεταμένη αναφορά στα έργα που πρόκειται να γίνουν στο εγγύς μέλλον. Τέλος, απαντώντας σε σχετική ερώτηση, ο κ Ζαμάνης ανακοίνωσε ότι θα είναι πάλι υποψήφιος στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019, τονίζοντας ότι δεν τον ενδιαφέρει η κεντρική πολιτική σκηνή, αλλά να κάνει όσα περισσότερα μπορεί για το Δήμο Διονύσου. Τα κυριότερα σημεία της συνέντευξης του:

Για τα διόδια: «Εχουμε το δίκιο με το μέρος μας και γι’ αυτό δεν θα υποχωρήσουμε. Είναι παράλογο να πληρώνουν οι δημότες Διονύσου διόδια για τις ενδοδημοτικές μετακινήσεις τους, η οι εργαζόμενοι, ενώ πηγαίνουν στην δουλειά τους. Το ΟΧΙ επομένως είναι βροντερό και αδιαπραγμάτευτο.  Υπάρχει βεβαίως και ζήτημα περιβαλλοντολογικής επιβάρυνσης. Εχουμε καταθέσει αίτηση αναστολής και ακύρωσης της μελέτης περιβαλλοντολογικών επιπτώσεων, αλλά δεν θα μείνουμε εκεί. Θα αντιδράσουμε με κάθε τρόπο».

Για την αποχέτευση: «Αυτή τη στιγμή εξελίσσεται ένα μεγάλο έργο 100 χλμ και εντός του Φεβρουαρίου θα δημοπρατηθεί ένα δεύτερο 40 χλμ. Θέλω να πιστεύω ότι το στοίχημα αυτό θα κερδηθεί μέσα στην παρούσα θητεία».

Για αντιπλημμυρικά έργα: «Εχει δημοπρατηθεί ένα σημαντικό έργο στη θέση Βρυσάκι του Αγίου Στεφάνου, προϋπολογισμού 7 εκατομμυρίων ευρώ και λίαν συντόμως θα δημοπρατηθεί το έργο στον Αγιο Θεοδόσιο επί της λεωφόρου Πιπεροπούλου. Με αυτά τα δύο θα θωρακίσουμε την περιοχή του Αγίου Στεφάνου από τις πλημμύρες».

Για τους εθελοντές πυρασφάλειας: «Είμαστε περήφανοι για τους εθελοντές μας. Γύρω στα 120 άτομα από τον Μάϊο έως το Δεπτέμβριο στελεχώνουν 25 οχήματα σε 24ωρη βάση. Ο χρόνος ανταπόκρισης είναι περίπου 3 με 4 λεπτά, γεγονός εντυπωσιακό».

Για το προσωπικό του Δήμου: «Θέλω να απευθύνω με την ευκαιρία ένα μεγάλο ευχαριστώ στο προσωπικό του Δήμου Διονύσου, που εργάζεται σκληρά πέρα από ωράρια».

Το βίντεο με τη συνέντευξη:

 

 

 

Κατηγορίες:ΝΕΑ