ΝΕΑ

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ-20/2

Σε Δημοτικό Συμβούλιο με αποκλειστικό θέμα τα διόδια την μεθεπόμενη Τρίτη-20 Φεβρουαρίου θα αποφασιστούν οι τρόποι αντίδρασης και οι κινητοποιήσεις με τη συμμετοχή πολιτών, που πρόκειται να γίνουν. Σ’ αυτή την απόφαση κατέληξε η Διαπαραταξιακή Επιτροπή σήμερα το απόγευμα. Παρέστησαν οι κ Καλαφατέλης, Τσουδερός, Καρασαρλής από την μείζονα μειοψηφία («Ενωτική Πρωτοβουλία»), Ζυγούνας, Σπηλιώτης από τη «ΔΑΔΙΟΝ», Φωτάκης, Μπομπής από τη «Νέα Πνοή» κι ο ανεξάρτητος σύμβουλος κ Γιαννουλάτος.

ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ

Ο Δήμαρχος Διονύσου Διονύσης Ζαμάνης ενημέρωσε αρχικά τους εκπροσώπους των δημοτικών παρατάξεων για τις δικαστικές προσφυγές, που ετοιμάζονται να κατατεθούν στο Συμβούλιο της Επικρατείας.  Μετέφερε μάλιστα αίτημα της δικηγόρου, που χειρίζεται την υπόθεση, κυρίας Χαροκόπου, η οποία ζήτησε τη συνδρομή τεχνικού συμβούλου, συγκεκριμένα, του μηχανικού κ Μπακογιάνη. Ολοι συναίνεσαν, οπότε αποφασίστηκε ομόφωνα να ανατεθούν στον κ Μπακογιάνη τα καθήκοντα του τεχνικού συμβούλου λόγω της σοβαρότητας και της ιδιαιτερότητας της υπόθεσης. Όπως ανέφερε ο κ Ζαμάνης οι αιτήσεις αναστολής και ακύρωσης της μελέτης περιβαλλοντολογικών επιπτώσεων για την τοποθέτηση πλευρικών διοδίων στους κόμβους της Βαρυμπόμπης και του Αγίου Στεφάνου θα κατατεθούν  εντός της εβδομάδας, Τετάρτη ή Πέμπτη.

Κοινή συνεδρίαση Δημοτικών Συμβουλίων με την Κηφισιά δεν έπεσε στο τραπέζι. Το είδος και το εύρος των κινητοποιήσεων επομένως, όπως ήδη προαναφέρθηκε, θα αποφασιστεί στο Δημοτικό Συμβούλιο της 20ης Φεβρουαρίου.

Κατηγορίες:ΝΕΑ