Ο ΕΠΙΤΡΟΠΟΣ ΕΞΕΤΑΖΕΙ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ

Ο Επίτροπος, που εδρεύει στο Μαρούσι και διενεργεί έλεγχο νομιμότητας στις αποφάσεις της διοίκησης του Δήμου Διονύσου, ανοίγει τον φάκελο των Σχολικών Επιτροπών, της Πρωτοβάθμιας και της Δευτεροβάθμιας. Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες, η υπηρεσία του Ελεγκτικού Συνεδρίου, που συνεπικουρεί τον Επίτροπο στο Μαρούσι ξεκίνησε έρευνα, με σκοπό τον κατασταλτικό έλεγχο των εμπλεκόμενων την θολή περίοδο, κατά τη διάρκεια της οποίας διαπιστώθηκαν σοβαρότατες ατασθαλίες.

Υπενθυμίζεται, ότι για την Πρωτοβάθμια Σχολική Επιτροπή οι ορκωτοί λογιστές προσδιόρισαν το έλλειμμα στις 74.000 ευρώ, υπολογίζοντας μόνο το 60% των παραστατικών, αφού το υπόλοιπο 40%  καταστράφηκε στην πυρκαγιά των γραφείων στην Ανοιξη.  Το πόρισμα, το οποίο δημοσίευσε το “dionysospost”, έχει δοθεί σε όλες τις δημοτικές παρατάξεις και είναι κόλαφος για την τότε Πρόεδρο, δικηγόρο Αθηνών, Λαμπρινή Μήλα.

Οσον αφορά τη Δευτεροβάθμια Επιτροπή δεν έχει γίνει γνωστό μέχρι στιγμής οτιδήποτε. Ο έλεγχος πάντως βρίσκεται σε εξέλιξη και σύμφωνα με καλά πληροφορημένους κύκλους τα ευρήματα θα είναι πολύ πιο εντυπωσιακά σε σύγκριση με τα αντίστοιχα της Πρωτοβάθμιας.