ΝΕΑ

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΦΟΡΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

Ανοικτή πρόσκληση σε όλους τους δημότες και τους συλλογικούς φορείς της πόλης απευθύνει ο Δήμος Διονύσου ενόψει της συζήτησης στο Δημοτικό Συμβούλιο της Πέμπτης-22 Φεβρουαρίου για την κλιμάκωση του αγώνα κατά της τοποθέτησης πλευρικών διοδίων στους κόμβους Βαρυμπόμπης και Αγίου Στεφάνου. Ατομικές προσκλήσεις στάλθηκαν επίσης σε όλους τους βουλευτές και τους περιφερειακούς συμβούλους της Περιφέρειας Αττικής. Αναλυτικά, η ενημέρωση, συνάμα και γενικό προσκλητήριο, όπως αναρτήθηκε στον επίσημο λογαριασμό του Δήμου στο Facebook:

«Στο πλαίσιο της υλοποίησης του σχεδιασμού της Διαπαραταξιακής Επιτροπής του Δήμου Διονύσου για τα Διόδια, κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Πέμπτης 22 Φεβρουαρίου 2018 θα συζητηθεί, και περί ώρα 19:30, το θέμα : «Επικαιροποίηση Ψηφίσματος και περαιτέρω ενέργειες αναφορικά με την εγκατάσταση των Σταθμών Πλευρικών Διοδίων στους ανισόπεδους κόμβους Αγ. Στεφάνου και Βαρυμπόμπης».

Καλούνται οι πολίτες και οι συλλογικοί φορείς να συμμετάσχουν στη συνεδρίαση κατά τη διάρκεια της οποίας θα ληφθούν αποφάσεις για συγκεκριμένες ενέργειες περαιτέρω κλιμάκωσης του αγώνα, με στόχο την μη εγκατάσταση κάθε είδους διοδίων στην περιοχή μας.

Όλοι μαζί σταματήσαμε την εγκατάσταση πλευρικών διοδίων.
Με την ίδια μαχητικότητα και συλλογικότητα συνεχίζουμε και σήμερα και στο μέλλον για να αποτρέψουμε την οποιαδήποτε αδικαιολόγητη και άδικη, οικονομική, κυκλοφοριακή και περιβαλλοντική επιβάρυνση των δημοτών μας και του Δήμου μας».

Κατηγορίες:ΝΕΑ