ΖΑΜΑΝΗΣ: «ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΗΣ ΜΑΘΗΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ»

ποσχέσεις για έργα συντήρησης και ανακατασκευής σχολείων, καθώς επίσης διεύρυνσης των σχολικών υποδομών έδωσε ο Δήμαρχος Διονύσης Ζαμάνης στην Ενωση Συλλόγων Γονέων, με την οποία συναντήθηκε το περασμένο Σάββατο-24 Φεβρουαρίου, παρουσία της Αντιδημάρχου Παιδείας, Αθλητισμού, Πολιτισμού & Κοινωνικών Δομών κ Αναστασίας Στασινοπούλου.

Η συζήτηση διεξήχθη σε πολύ καλό κλίμα και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ενωσης βρήκαν την ευκαιρία να θέσουν ζητήματα, που απασχολούν τη σχολική κοινότητα του Δήμου Διονύσου. Ειδικότερα, τέθηκαν επί τάπητος  θέματα της περαιτέρω εξεύρεσης σχολικής στέγης και της βελτίωσης των σχολικών εγκαταστάσεων, της λειτουργίας των σχολικών επιτροπών σύμφωνα με το νέο κανονισμό, της ίδρυσης στεκιού νεολαίας, της δράσης κατά της μάστιγας των ναρκωτικών, της μετακίνησης για αθλητικούς αγώνες των μαθητών των λυκείων, της χρήσης των σχολικών γυμναστηρίων, της λειτουργίας των κυλικείων και άλλα.

Ο κ Ζαμάνηςενημέρωσε το ΔΣ για τις πρόσφατες εξελίξεις στα θέματα της κατασκευής του 1ου Δημοτικού Κρυονερίου, του νέου Λυκείου Διονύσου και του νέου Δημοτικού Αγίου Στεφάνου, καθώς και για σειρά άλλων ενεργειών, που έχει κάνει ο Δήμος για ζητήματα της σχολικής εκπαίδευσης.

«Πολύ ουσιαστική» χαρακτήρισε τη συνάντηση ο Δήμαρχος Διονύσου, ο οποίος επανέλαβε ότι «στόχος της διοίκησης είναι πάντα η εξεύρεση λύσεων σε θέματα που απασχολούν τη σχολική κοινότητα του Δήμου μας». Και πρόσθεσε: «Οι ανάγκες των σχολικών μονάδων αποτελούν προτεραιότητα για τη Διοίκηση και έχουμε ήδη μεριμνήσει για την εκτέλεση σειράς έργων συντήρησης και ανακατασκευής στα σχολεία, καθώς και για τη διεύρυνση των σχολικών υποδομών. Είμαστε αρωγοί στην εκπαιδευτική κοινότητα και βρισκόμαστε σταθερά στο πλευρό μαθητών, εκπαιδευτικών και γονέων».