ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΚΕΠ ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΔΙΟΝΥΣΟΥ

Την έναρξη λειτουργίας του νέου ΚΕΠ στη Δημοτική Ενότητα Διονύσου ανακοίνωσε ο Δήμος Διονύσου με δελτίο Τύπου. Αναλυτικά: «Ο Δήμος Διονύσου είναι στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι ξεκίνησε η λειτουργία του νέου Κέντρου Εξυπηρέτησης Πολιτών στο κτίριο της Δημοτικής Κοινότητας Διονύσου (Πλαστήρα 50, Διόνυσος, ΤΚ 14576). Μία νέα δομή, είναι πλέον έτοιμη να εξυπηρετήσει τους δημότες και κατοίκους της περιοχής και όλου του Δήμου μας.

αρχείο λήψης (3)

Τα οφέλη από τη λειτουργία του νέου ΚΕΠ θα είναι πολλαπλά, αφού ενισχύει την αποκέντρωση των υπηρεσιών του Δήμου, οι κάτοικοι της Δημοτικής Ενότητας Διονύσου θα μπορούν να εξυπηρετούνται χωρίς να χρειάζεται να μετακινηθούν, ο συγκεκριμένος χώρος στο ιδιόκτητο οίκημα του Δήμου δεν δημιουργεί έξοδα μισθώσεων και είναι γνωστός στους πολίτες, οπότε θα είναι εύκολη η εύρεση της υπηρεσίας.

Ωράριο εξυπηρέτησης πολιτών: 8:00 π.μ. έως 2:00 μ.μ. Τα στοιχεία επικοινωνίας του νέου Κ.Ε.Π. είναι τα εξής:  Τηλ.: 213 213 9917 &18, fax: 213 213 9919 και e-mail: d.dionysou@kep.gov.gr

αρχείο λήψης (2)