ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ

Διαδικτυακά, συμβασιούχοι – “παρατασιούχοι” ανταποδοτικών υπηρεσιών Καθαριότητας Δήμων, που στις 31 Μαρτίου 2018 ολοκληρώνεται η εργασία τους, ενώνονται, προκειμένου να αντιδράσουν στο αποτέλεσμα αυτό. Αποφάσισαν για την Τετάρτη, 14-3-2018, αποκλεισμούς στους χώρους εργασίας και την Πέμπτη, 15-3-2018, συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το ΥΠ.ΕΣ. στις 11 π.μ. Οι κινητοποιήσεις δεν σταματούν εδώ, αφού υπάρχει πρόταση για κοινή συνέλευση τη Δευτέρα, 19-3-2018, με στόχο την απόφαση για πανελλαδική συγκέντρωση διαμαρτυρίας όλων των συμβασιούχων.

«Καλούμε όλους τους εργαζόμενους στους Δήμους σε όλη την Ελλάδα να συσπειρωθούν σ’ αυτή την μάχη, απαιτώντας αυτά που μας ανήκουν» τονίζει σε ανακοίνωση ο “Συντονισμός συμβασιούχων μέσω Facebook στη σελίδα: συμβασιούχοι – παρατασιούχοι ΟΤΑ πανελλαδικά»”.

Την περασμένη Παρασκευή το απόγευμα εκπρόσωποι των συμβασιούχων, από 12 Δήμους της Αττικής και 6 φορείς του δημοσίου, πραγματοποίησαν συνέλευση στο ΕΚΑ και όρισαν το πλάνο των επόμενων δράσεων τους. Εκεί αποφασίστηκαν οι ανωτέρω κινητοποιήσεις.