ΝΕΑ

ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ: 1157 ΜΟΝΑΔΕΣ ΑΙΜΑΤΟΣ ΣΕ 25 ΧΡΟΝΙΑ

Ιδιαίτερα εντυπωσιακά νούμερα, όσον αφορά το αποτέλεσμα των εθελοντικών αιμοδοσιών που διενεργεί κατά τα τελευταία 25 χρόνια, ανακοίνωσε ο Εξωραϊστικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Διονύσου. Σε ενημερωτικό δελτίο του μεταξύ άλλων αναφέρει ότι «η 50ή εθελοντική αιμοδοσία, που πραγματοποιήθηκε  υπό την αιγίδα του Συλλόγου μας,  την Κυριακή-11.03.18 στον προαύλιο χώρο του Ι. Ν. Αγ. Γεωργίου Διονύσου και οργανώθηκε, όπως πάντα, από το μέλος και πρώην Πρόεδρο του Συλλόγου μας κ. Νίκο Δακορώνια, είχε ως αποτέλεσμα την προσέλευση του σημαντικού αριθμού των 63 συνολικά συμπολιτών μας (40 ανδρών και 23 γυναικών). Από αυτούς έδωσαν αίμα συνολικά 41 άτομα (25 άνδρες και 16 γυναίκες), ενώ τα υπόλοιπα 22  δεν μπόρεσαν να δώσουν, για διαφόρους ιατρικούς λόγους.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά  τους συμπολίτες μας για την προθυμία και την ευαισθησία τους, για προσφορά ζωής  στους συνανθρώπους μας από τον Διόνυσο και όχι μόνο.

Υπενθυμίζεται ότι ο Σύλλογός μας πραγματοποιεί δύο εθελοντικές αιμοδοσίες τον χρόνο, ανελλιπώς τα τελευταία 25 χρόνια, χάρις στην φιλότιμη προσπάθεια, επιμέλεια και οργάνωση από το μέλος μας κ. Ν. Δακορώνια, με συλλογή συνολικά 1157 μονάδων αίματος, όλα αυτά τα χρόνια .

Ως εκ τούτου ΠΡΟΤΡΕΠΟΥΜΕ και πάλι τους συμπολίτες μας, μέλη και φίλους του Συλλόγου, τόσο με την δική τους παρουσία, όσον και των μελών της οικογενείας τους και των φίλων τους, να πυκνώσουν και να ενισχύσουν την προσπάθεια αυτή του Συλλόγου μας για προσφορά του πολύτιμου αυτού κοινωνικού αγαθού, που προορίζεται να ανακουφίσει τους συνανθρώπους μας, που το έχουν ανάγκη».

 

Κατηγορίες:ΝΕΑ