ΝΕΑ

ΣΤΙΣ 22 ΑΠΡΙΛΙΟΥ Η ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟΝ ΚΟΜΒΟ ΒΑΡΥΜΠΟΜΠΗΣ

Στις 22 Απριλίου, ημέρα Κυριακή, στις 11 το πρωί, ορίστηκε το ραντεβού στον κόμβο της Βαρυμπόμπης για την κεντρική διαδήλωση διαμαρτυρίας των πολιτών των Δήμων Διονύσου και Κηφισιάς κατά της απόφασης της κυβέρνησης για τοποθέτηση διοδίων στους κόμβους Βαρυμπόμπης και Αγίου Στεφάνου. Σ’ αυτό κατέληξε η Διαπαραταξιακή Επιτροπή των δύο γειτονικών περιοχών, που πλήττονται από το συγκεκριμένο μέτρο. Σύμφωνα με ενημερωτικό δελτίο, που διανεμήθηκε,

«Κατά την σύσκεψη και μετά την ανταλλαγή απόψεων των συμμετεχόντων για την αποτροπή τοποθέτησης διοδίων στους κόμβους Βαρυμπόμπης και Αγίου Στεφάνου, αποφασίστηκαν τα ακόλουθα:

 1. Επιβεβαίωση ως ημέρας Γενικής Συγκέντρωσης – Διαμαρτυρίας :
  Κυριακή, 22 Απριλίου 2018 (11.00) στο κόμβο Βαρυμπόμπης.
  Στόχος να συγκεντρωθούν περίπου 10.000 πολίτες από τους Δήμους Κηφισιάς και Διονύσου και όχι μόνο.
 2. Οριστικοποίηση των δράσεων καθώς και του πλαισίου, που θα διέπει το περιεχόμενο αυτών, για την προβολή και προώθηση της παραπάνω συγκέντρωσης με την απόφαση για έκδοση πληροφοριακού υλικού από:
  • 25.000 φυλλάδια και φέϊγ – βολάν ανά Δήμο (σύνολο 50.000).
  • 10 αεροπανό ανά Δήμο (σύνολο 20).
  • 500 αφισσέτες ανά Δήμο (σύνολο 1.000).
 3. Διανομή καθημερινά στους σηματοδότες των κόμβων Βαρυμπόμπης και Αγίου Στεφάνου, προπαγανδιστικών φυλλαδίων της συγκέντρωσης, παρουσία των Δημοτικών Συμβούλων των δυο Δήμων, την τελευταία εβδομάδα, από 16/4 μέχρι 20/4 και ώρα 07.00-09.00.
 4. Οργάνωση ενημερωτικής συνάντησης των δύο Δημάρχων ή εξουσιοδοτημένων εκπροσώπων τους, ανά Δήμο με τους Προέδρους των Δημοτικών Ενοτήτων, την Δευτέρα 19.03.18, με στόχο τον συντονισμό των δράσεων σε τοπικό επίπεδο για :
  • Την ενεργοποίηση και κινητοποίηση των Μαζικών Φορέων της κάθε περιοχής (συλλόγους, εκπαιδευτικές κοινότητες, ΚΑΠΗ, κλπ.) καθώς και της εκκλησίας.
  • Την οργάνωση ανοικτής εκδήλωσης ανά Δημοτική Ενότητα.
 5. Παρέμβαση των δύο Δήμων Κηφισιάς και Διονύσου, με κοινά ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, όποτε κριθεί αναγκαίο».

 

Κατηγορίες:ΝΕΑ