ΝΕΑ

ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΟΝ ΦΟΝΙΑ ΤΗΣ ΣΤΑΜΑΤΑΣ

Δεμένος χειροπόδαρα στο κρεβάτι του νοσοκομείου, με εμφανή τα σημάδια του στερητικού συνδρόμου από την μη χρήση ναρκωτικών και ιδιαίτερα επιθετικός ήταν ο δολοφόνος της Σταμάτας,  γνωστός τοξικομανής στην τοπική κοινωνία, Νίκος Ζήσης. Τον επισκέφθηκε στο Σισμανόγλειο ο εφημέριος του Ιερού Ναού Προφήτη Ηλία Ροδόπολης, ο Παπαγιάννης, ο οποίος του συμπαραστεκόταν επί χρόνια, πέρα από το καθημερινό συσσίτιο, και τον συνέδραμε οικονομικά.

«Παιδί μου έκανες κάτι πολύ κακό. Καταλαβαίνεις τι έκανες;» ήταν τα λόγια του πεφωτισμένου ιερωμένου, το φιλανθρωπικό έργο του οποίου στην περιοχή είναι τεράστιο.

Ο 52χρονος ωστόσο δεν ήταν σε θέση να κάνει οποιαδήποτε συζήτηση. Ο θάλαμος στον οποίο νοσηλεύεται φρουρείται επί 24ωρου βάσεως, ενώ πιθανότατα τις επόμενες ημέρες με παραγγελία του εισαγγελέα και σύμφωνη γνώμη του ανακριτή να μεταφερθεί σε ψυχιατρείο, όπου θα παραμείνει πάντα δεμένος και φρουρούμενος.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές ο 52χρονος το βράδυ του στυγερού εγκλήματος και η 40χρονη σύντροφός του είχαν κάνει χρήση ναρκωτικών ουσιών. Τον τελευταίο καιρό, όπως διαπιστώθηκε, είχαν διαφορές και τσακώνονταν συνέχεια. Οι αστυνομικοί της ασφάλειας οι οποίοι ανέλαβαν την υπόθεση, πέρα από το κατακρεουργημένο άψυχο σώμα της γυναίκας μέσα σε λίμνη αίματος στην μπανιέρα, έμειναν άφωνοι από τις τριτοκοσμικές συνθήκες, που επικρατούσαν μέσα στο σπίτι και τις αμέτρητες σύριγγες πεταμένες στο δάπεδο.

Στην κατάθεσή του ο δράστης φέρεται να είπε: «Ήπιαμε ό,τι υπήρχε στο σπίτι. Χασίς, αλκοόλ, χάπια, ναρκωτικά. Για κάποια αφορμή που δεν θυμάμαι, μάλλον ασήμαντη, αρχίσαμε να τσακωνόμαστε, κάτι που γινόταν συχνά τον τελευταίο καιρό. Εκείνη σηκώθηκε και έφυγε και πήγε στην τουαλέτα. Κάποια στιγμή την άκουσα να με βρίζει. Μπήκα στο μπάνιο και άρχισαν να τη χτυπάω με τα χέρια. Αντιστάθηκε και συνέχισε να με βρίζει. Και τότε πήρα ένα ψαλίδι και άρχισα να τη χαρακώνω. Όταν εκείνη αντιστάθηκε, τότε με το μαχαίρι κατάφερα τα θανατηφόρα χτυπήματα».

stamata

 

 

Categories: ΝΕΑ