ΝΕΑ

ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ: «ΔΙΟΔΙΑ; ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ!»

Με μια λιτή, αλλά περιεκτική ανακοίνωση οι «Ανοιχτοί Ορίζοντες», η δημοτική παράταξη του Δημάρχου Διονύσου Διονύση Ζαμάνη διατρανώνει την αποφασιστικότητά της, ότι τα διόδια «δεν θα περάσουν». Καταλήγει δε, τονίζοντας πως  δεν πρόκειται να επιτραπεί οποιαδήποτε «κυκλοφοριακή, περιβαλλοντική και οικονομική επιβάρυνση του Δήμου και των Δημοτών».  Η εξέλιξη αυτή έρχεται ως συνέχεια της χθεσινής αντίδρασης της δημοτικής αρχής και του Δημοτικού Συμβουλίου να σπεύσει στον κόμβο Αγίου Στεφάνου, μόλις έγινε γνωστή καταγγελία δημότη ότι έχουν ξεκινήσει προπαρασκευαστικές εργασίες για την τοποθέτηση διοδίων. Αποδείχτηκε ότι τα αντανακλαστικά όλων βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση, παρά το γεγονός ότι εν τέλει οι προετοιμασίες και η σήμανση στο συγκεκριμένο σημείο δεν είχαν σχέση με τα διόδια, αλλά με έργα συντήρησης του οδοστρώματος.

Η ανακοίνωση:

«Με δύο λόγια:Διόδια; Δεν θα περάσουν!

Την Τρίτη 20/3 το βράδυ έγινε κάτι που ανάδειξε με τον πιο ανάγλυφο τρόπο το πόσο αποφασισμένος είναι ο Δήμος μας και η δημοτική αρχή ενάντια στην εγκατάσταση πάσης φύσεως διοδίων στην πόρτα μας. Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου το βράδυ ήρθε καταγγελία δημότη ότι έχουν ξεκινήσει προπαρασκευαστικές εργασίες για την τοποθέτηση διοδίων στον κόμβο Αγίου Στεφάνου. Οι αντιδράσεις ήταν ακαριαίες: Το Δημοτικό Συμβούλιο διακόπηκε και ο Δήμαρχος Δ. Ζαμάνης μαζί με Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους μετέβησαν αμέσως στο σημείο των εργασιών, στο οποίο και παρέμειναν μέχρι να βεβαιωθούν ότι οι εργασίες δεν είχαν καμία σχέση με διόδια.

Δεν είναι υπερβολή. Είναι αποφασιστικότητα να μην επιτρέψουμε καμία κυκλοφοριακή, περιβαλλοντική και οικονομική επιβάρυνση του Δήμου και των Δημοτών μας». 

Categories: ΝΕΑ