ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΓΙΑΡΕΝΗΣ ΤΕΛΟΣ ΑΠΟ ΕΠΣΑΝΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Δημήτρης Γιαρένης αποτελεί παρελθόν για το ελληνικό ποδόσφαιρο και την ΕΠΣΑΝΑ. Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ, με μεγάλη καθυστέρηση πέντε μηνών, εξέδωσε σήμερα το πρωί την απόφαση, με την οποία ο πρόεδρος της ΕΠΣΑΝΑ κηρύσσεται έκπτωτος για δύο χρόνια (όσο «έφαγε» και πρωτοδίκως) και διατάσσεται να παραιτηθεί κι από μέλος του ΔΣ. Το κενό, μετά την αποπομπή του, θα καλυφθεί από τον πρώτο της λίστας των αναπληρωματικών, που είναι ο κ Βασίλης Δαρδαμάνης, μέλος του ΔΣ του ΑΟ Διονύσου και πρώην πρόεδρός του, καθώς επίσης Αντιδήμαρχος Οικονομικών στο Δήμο Διονύσου.

Σε σχετική ανακοίνωση της ΕΠΟ σημειώνεται κατά λέξη: «Κατά τη συνεδρίασή της στις 22/2/2018 η Επιτροπή Εφέσεων έλαβε την ακόλουθη απόφαση. Απέρριψε ως απαράδεκτη τη συζήτηση της από 5-10-2017 έφεσης των Γεωργίου Παπαμακάριου και Αριστείδη Σπανέα κατά της από 2-10-2017 απόφασης της Επιτροπής Δεοντολογίας της ΕΠΟ και του Δημητρίου Γιαρένη.

Απέρριψε την από 3-10-2017 έφεση του Δημητρίου Γιαρένη του Κυριάκου κατά της υπ’ αριθμόν 15/2017 απόφασης της Επιτροπής Δεοντολογίας της ΕΠΟ».

Ο κ Παπαμακάριος ζητούσε με την έφεσή του βαρύτερη τιμωρία, έκπτωσης πέντε χρόνων, ενώ ο κ Γιαρένης να εξαλειφθεί η πρωτόδικη απόφαση των δύο χρόνων, που του είχε επιβληθεί. Την καταγγελία προς την Επιτροπή Δεοντολογίας για συνεχείς παρεμβάσεις του κ Γιαρένη στον ορισμό των παρατηρητών διαιτησίας των αγώνων των πρωταθλημάτων της ΕΠΣΑΝΑ είχε κάνει ο Αριστείδης Σπανέας, που εκτελούσε καθήκοντα αρχιδιαιτητή της Ενωσης.

Η ειρωνεία της υπόθεσης: Το απόγευμα, στις 5.30μμ, διεξάγεται ο τελικός του κυπέλλου ΕΠΣΑΝΑ ανάμεσα στη Θύελλα Ραφήνας και τη Μαρκό και ο κ Γιαρένης ετοιμαζόταν να παραδώσει ως πρόεδρος το τρόπαιο στο νικητή…

 

Categories: ΑΘΛΗΤΙΚΑ