ΝΕΑ

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ-ΜΕΡΟΣ 3ον, ΑΠΟΨΕ ΣΤΙΣ 6.30ΜΜ ΜΕ 23 ΘΕΜΑΤΑ

Πέρασε το εξάωρο, που προβλέπει για τις εργασίες ο κανονισμός και η ημερήσια διάταξη δεν είχε εξαντληθεί. Ετσι, στις 12 τα μεσάνυχτα η πρόεδρος κ Βάνα Ζώτου διέκοψε, ανανεώνοντας το ραντεβού για σήμερα το απόγευμα στις 18.30 στο Πολιτιστικό-Πνευματικό Κέντρο Αγίου Στεφάνου. Από τα 51 θέματα, που περιλάμβανε το μενού υπολείπονται πλέον 23, τα οποία θα συζητηθούν σήμερα.

Αυτή είναι η 5η συνεδρίαση για το 2018 του Δημοτικού Συμβουλίου, η οποία διακόπηκε για δεύτερη φορά χθες. Η πρώτη ήταν την περασμένη Τρίτη-20 Μαρτίου, κατόπιν καταγγελίας πολίτη για προπαρασκευαστικές κινήσεις συνεργείου τεχνικής εταιρείας στον κόμβο Αγίου Στεφάνου, οι οποίες θεωρήθηκαν ως προπομπός εργασιών τοποθέτησης διοδίων. Αμέσως αποφασίστηκε να μεταβεί σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο επί τόπου, πράγμα το οποίο έγινε.

Η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Η πρόσκληση, που στάλθηκε σήμερα το πρωί προς τους δημοτικούς συμβούλους:

ΘΕΜΑ: «Συνέχιση της 5ης/2018 Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου».

Σας ενημερώνουμε ότι η 5η/20-3-2018 συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που διεκόπη τη Δευτέρα 26-3-2018, λόγω πέρας του ωραρίου, θα συνεχιστεί σήμερα Τρίτη 27-3-2018 και ώρα 18:30 με τη συζήτηση των υπολειπομένων θεμάτων της ημερήσιας διάταξης.

Η Πρόεδρος του Δ.Σ.

Ζώτου Βασιλική

Για να ξεκινήσει τις εργασίες του το απόγευμα το Δημοτικό Συμβούλιο απαιτείται η παρουσία έντεκα (11) τουλάχιστον μελών του.

 

 

 

Categories: ΝΕΑ