ΝΕΑ

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΤΟ 3ο …ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Με εγκρίσεις προσλήψεων προσωπικού (τεσσάρων υπαλλήλων: δύο υδραυλικών και δύο χειριστών μηχανημάτων) με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, ενός ελεγκτή ιατρού με σύμβαση μίσθωσης έργου, ο οποίος θα εξετάζει τους εργαζομένους του Δήμου Διονύσου που ασθενούν, αλλά και έντεκα πρωτοκόλλων οριστικής παραλαβής υπηρεσιών και οχημάτων ολοκληρώθηκε χθες η 5η συνεδρίαση για το 2018 του Δημοτικού Συμβούλιου, που διεξήχθη σε …τρεις  συνέχειες.

ΔΙΑΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ

Συγκροτήθηκε επίσης η Επιτροπή με εκπροσώπους όλων των δημοτικών παρατάξεων που θα ετοιμάζει εισηγήσεις αναφορικά  με τα πρωτόκολλα οριστικής παραλαβής υπηρεσιών και προμηθειών, ώστε να συντομευτεί ο χρόνος κατά τη συζήτηση  στις συνεδριάσεις των Δημοτικών Συμβουλίων και να διευκολυνθεί η διαδικασία. Από τους «Ανοιχτούς Ορίζοντες» τοποθετήθηκε η Αντιδήμαρχος κ Αγγέλα Αγαθοκλέους, η οποία θα είναι και η πρόεδρος, με αναπληρωματικό τον κ Δημήτρη Κωστάκη, από την «Ενωτική Πρωτοβουλία» ορίστηκε ο κ Τάσος Καρασαρλής με αναπληρωματικό τον επικεφαλής κ Γιάννη Καλαφατέλη, από τη «Νέα Πνοή» ο κ Γιάννης Φωτάκης με αναπληρωτή τον επικεφαλής Παναγιώτη Μπιτάκο, από τη «Δημοκρατική Ανατροπή» ο κ Γιώργος Ζυγούνας με αναπληρωτή τον κ Σπύρο Σπηλιώτη και από τη «Λαϊκή Συσπείρωση» η κ Ζωή Σώκου. Γραμματειακή υποστήριξη θα εκτελεί η υπάλληλος κ Ζωή Μπαγκλατζή. Απομένει να υποδειχθεί κι ένας εκπρόσωπος των έξι ανεξάρτητων δημοτικών συμβούλων, προκειμένου να συμπληρωθεί η Επιτροπή.

Το παρών κατά την χθεσινή συνεδρίαση έδωσαν 14 σύμβουλοι από τη διοικούσα παράταξη του Δημάρχου Διονύση Ζαμάνη και έξι από την αντιπολίτευση. Εξετάστηκαν και συζητήθηκαν τα εναπομείναντα 23 θέματα της …πλούσιας ημερήσιας διάταξης (51 στο σύνολο)  σε διάστημα δύο ωρών περίπου.

 

Κατηγορίες:ΝΕΑ