ΝΕΑ

ΛΗΓΕΙ ΑΥΡΙΟ Η ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ

Λήγει αύριο-Παρασκευή, 30 Μαρτίου, η προθεσμία για την υποβολή της Αίτησης-Δήλωσης συμμετοχής στις Πανελλαδικές των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας. Η προθεσμία έληγε σήμερα, ωστόσο το υπουργείο Παιδείας έδωσε με σημερινή του ανακοίνωση παράταση μίας ημέρας στους υποψηφίους. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Η προθεσμία υποβολής της Αίτησης-Δήλωσης παρατείνεται έως και την Παρασκευή 30 Μαρτίου 2018, τελευταία ημέρα πριν τις διακοπές του Πάσχα. Όλοι οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν υποβάλει την Αίτηση τους, μέχρι τη λήξη λειτουργίας των αντίστοιχων ημερήσιων ή εσπερινών Λυκείων. Τις σχετικές εγκυκλίους και τα αντίστοιχα υποδείγματα, οι υποψήφιοι μπορούν να τα αναζητούν στην επίσημη ιστοσελίδα του υπουργείου Παιδείας www.minedu.gov.gr, στο σύνδεσμο ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ».

Το υπουργείο Παιδείας ανακοίνωσε ότι ο συνολικός αριθμός εισακτέων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση για το ερχόμενο ακαδημαϊκό έτος θα ανέλθει στους 74.692 και σύμφωνα με τα στοιχεία, τα τμήματα Πληροφορικής, Γεωπονίας και Ψυχολογίας είναι εκείνα που, σημειώνουν τις μεγαλύτερες αυξήσεις στον αριθμό θέσεων.

Πηγή: news.gr

 

 

 

Categories: ΝΕΑ

Αρέσει σε %d bloggers: