ΝΕΑ

ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΛΟΓΩ ΜΗ ΑΠΑΡΤΙΑΣ

Δεν έγινε τελικά το Δημοτικό Συμβούλιο με την υπερφορτωμένη ημερήσια διάταξη των 100 θεμάτων, επειδή δεν υπήρξε απαρτία. Στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου Αγίου Στεφάνου προσήλθαν σήμερα στις 5.30 το απόγευμα μόνον 14 σύμβουλοι, 11 της διοικούσας παράταξης και 3 της αντιπολίτευσης, συγκεκριμένα οι κ Ζυγούνας, Σπηλιώτης από τη «ΔΑΔΙΟΝ» και ο κ Φωτάκης από τη «Νέα Πνοή». Κάποιοι από τους απόντες ήταν δικαιολογημένοι.

Το Δημοτικό Συμβούλιο, που δεν έγινε, θα συνεδριάσει πλέον κατά πάσα πιθανότητα την Πέμπτη μετά το ΠΑΣΧΑ (12 Απριλίου), το απόγευμα. Το πρωί της ίδιας ημέρας θα συνέλθει η Ειδική Επιτροπή με εκπροσώπους όλων των δημοτικών  παρατάξεων, που θα εξετάσει τα πρωτόκολλα προμηθειών-υπηρεσιών, προκειμένου να φέρει στο σώμα για λόγους οικονομίας του χρόνου μια συνολική εισήγηση. Στα 84 πρωτόκολλα της σημερινής ημερήσιας διάταξης των 100 θεμάτων ενδεχομένως να προστεθούν και άλλα.

Οι λεπτομέρειες της νέας συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου, μετά την Ανάσταση του Κυρίου, θα αποσαφηνιστούν όταν αποσταλεί η πρόσκληση από την πρόεδρο κ Βάνα Ζώτου.

 

Categories: ΝΕΑ