ΝΕΑ

ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΤΗ Μ.ΠΕΜΠΤΗ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

Έκτακτη σύσκεψη συγκάλεσε για μεθαύριο-Μεγάλη Πέμπτη,  5 Απριλίου, ο  Αντιδήμαρχος του Δήμου Κηφισιάς Δημήτρης Λιανός και Πρόεδρος της διαπαραταξιακής επιτροπής  για τα διόδια εκ μέρους των όμορων Δήμων Διονύσου και Κηφισιάς, που θίγονται άμεσα από το μέτρο.

Κύριο θέμα είναι η αποτίμηση και ανάλυση των δηλώσεων του αρμόδιου Υπουργού  Υποδομών και Μεταφορών Χρήστου Σπίρτζη κατά την ομιλία του στο 12ο Περιφερειακό Συνέδριο για την Παραγωγική Ανασυγκρότηση της χώρας, που πραγματοποιήθηκε στο Τεχνολογικό και Πολιτιστικό Πάρκο Λαυρίου. Φυσικά θα συζητηθούν πάλι οι τρόποι συλλογικής αντίδρασης και ο συντονισμός των ενεργειών ενόψει του μεγάλου συλλαλητηρίου της 22ης Απριλίου στη γέφυρα της Βαρυμπόμπης, στις 11 το πρωί.

ΕΤΟΙΜΗ Η ΑΦΙΣΑ

Βασικό αίτημα των κατοίκων Κηφισιάς και Διονύσου είναι η τροποποίηση της σύμβασης παραχώρησης, ώστε να αποτραπεί οριστικά η τοποθέτηση πάσης φύσεως διοδίων (πλευρικών, ηλεκτρονικών, κλπ) στους παραπάνω κόμβους.

Η αφίσα, που ενέκρινε η διαπαραταξιακή επιτροπή για τον αγώνα κατά των διοδίων είναι έτοιμη (παρατίθεται αμέσως μετά), περιέχει δε  μηνύματα, όπως:

«Δεν ξεχνάμε ότι η τοποθέτηση διοδίων θα υποβαθμίσει σε τεράστιο βαθμό τη ζωή στις συνοικίες μας, θα επιβαρύνει οικονομικά τους κατοίκους, θα μας αδικήσει κατάφωρα».

Πιο αναλυτικά:

EPSON scanner image

EPSON scanner image

Categories: ΝΕΑ