ΝΕΑ

Ο ΣΠΙΡΤΖΗΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟΝ ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

Ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης είναι ο κεντρικός ομιλητής της ανοιχτής ενημερωτικής εκδήλωσης για τα διόδια, που διοργανώνει ο ΣΥΡΙΖΑ Διονύσου την Κυριακή-15 Απριλίου, στις 11 το πρωί, στο Πολιτιστικό Κέντρο Αγίου Στεφάνου.  Επί του άκρως ενδιαφέροντος και επίκαιρου θέματος, το οποίο «καίει» τους πολίτες του Δήμου Διονύσου, ο κ Σπίρτζης θα αναπτύξει την κυβερνητική εκδοχή, που προδιαθέτει ο τίτλος της αναγγελίας της σχετικής ομιλίας:  “Νέο σύστημα ηλεκτρονικής καταγραφής για την μόνιμη απαλλαγή των δημοτών από τα διόδια”.

Στην ενημερωτική αφίσα, που προαναγγέλλει την παρουσία του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών στα μέρη μας, αναφέρεται συγκεκριμένα: «Η αλήθεια για τα διόδια στη Βόρεια Αττική. Το νέο σύστημα ηλεκτρονικής καταγραφής για τη μόνιμη απαλλαγή των δημοτών από τα διόδια».

Ο κ Σπίρτζης είναι γνωστό ότι στις επόμενες βουλευτικές εκλογές, όποτε αυτές γίνουν,  θα είναι υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ στην Περιφέρεια Αττικής.

Την μεθεπόμενη Κυριακή-22 Απριλίου, θυμίζουμε, οι Δήμοι Διονύσου και Κηφισιάς έχουν προγραμματίσει συλλαλητήριο στην γέφυρα της Βαρυμπόμπης, όπου οι κάτοικοι, οι οποίοι πλήττονται από την τοποθέτηση των διοδίων έξω από την πόρτα του σπιτιού τους, θα  διαμαρτυρηθούν εναντίον της επιβολής οποιασδήποτε οικονομικής, αλλά και περιβαλλοντικής επιβάρυνσης.

 

Categories: ΝΕΑ