ΝΕΑ

“ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΔΗΜΟΤΩΝ” Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΝΙΚΗΤΟΠΟΥΛΟΥ, ΤΑ 4 ΠΡΩΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ

Με ανακοίνωση, αυτή την φορά όχι στο facebook, αλλά στην  ενημερωτική ιστοσελίδα “edionysos”, ο Γιάννης Νικητόπουλος, πρώην Δήμαρχος επί σειρά ετών στην Ανοιξη, γνωστοποίησε το όνομα της παράταξής του με την οποία θα πολιτευτεί στις επόμενες δημοτικές εκλογές: «Συνεργασία δημοτών». Επίσης, δημοσιοποίησε και τα πρώτα τέσσερα ονόματα (συμπεριλαμβανόμενου του ίδιου), που θα είναι υποψήφιοι. Στη δημοσίευση υπ’ αριθμόν 8, ο κ Νικητόπουλος σημειώνει, ότι φιλοδοξία της κίνησής του είναι να αναδειχτεί σε τρίτο πόλο των δημοτικών πραγμάτων της περιοχής, ενώ περιγράφει και τον τρόπο που θα εκλεγεί ο επικεφαλής. Τα τέσσερα πρώτα ονόματα της «Συνεργασίας Δημοτών» είναι: Γιάννης Νικητόπουλος, Δημήτρης Αλεξανδρής, Δημήτρης Μπαμπανίκας, Αγγελος Κατσιακίδης.

Το πλήρες κείμενο της 8ης δημοσίευσης Νικητόπουλου:

Δημοσίευση 8η 

Η δημιουργία του 3ου Πόλου στα Δημοτικά δρώμενα του Δήμου Διονύσου. Οι συνθήκες ωριμάζουν, ο χρόνος των εκλογών πλησιάζει, ο κόσμος ζητάει κάτι διαφορετικό.
Οι κινήσεις πολιτών διαμορφώνονται, οι συζητήσεις ανάμεσα σε κάποιες από αυτές, έχουν ήδη δρομολογηθεί.Η σύμπλευση όλων αυτών των κινήσεων-ρευμάτων, πρέπει να δομηθεί:

Α) Είτε σε ένα πολυσυλλεκτικό σχήμα

Β) Είτε σε μία ομοσπονδία διαφορετικών κινήσεων, που και στη μία και στην άλλη περίπτωση, θα είναι βασισμένη σε ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ συμφωνία αρχών και προγράμματος, για την επίτευξη των κοινών διεκδικήσεων, σε ένα τελικό στόχο, με κοινά αποδεκτό επικεφαλής και κοινά αποδεκτή ηγετική ομάδα.
Ως οδικός χάρτης, για την επίτευξη των προαναφερθέντων προσεγγίσεων, προτείνεται ο εξής:

Α) Συνεύρεση σε ένα τραπέζι, αντιπροσώπων των κινήσεων (που θα ενδιαφερθούν) και ανεξαρτήτων προσώπων, που σαν βάση συζήτησης, θα αποτελέσουν, οι θέσεις τους, που έχουν δει το φως της δημοσιότητας.

Β) Επιλογή του επικεφαλής: Κατάθεση αυτοπροτάσεων και προτάσεων, για συγκεκριμένα πρόσωπα. Εάν συγκλίνουν όλοι σε ένα πρόσωπο, προχωράμε με αυτό. Εάν οι προτεινόμενοι είναι 2 ή και περισσότεροι, αυτοί και μόνον αυτοί, συναποφασίζουν εάν μπορούν να συγκλίνουν σε ένα πρόσωπο. Στην περίπτωση που δεν συγκλίνουν σε έναν ή μία, οι υποψήφιοι τίθενται στην κρίση των δημοτών Διονύσου, μέσω δημοσκόπησης και συνδυαστικής (βλέπε περίπτωση 2ης Κυριακής). Ο έχων λοιπόν το προβάδισμα, τίθεται επικεφαλής της παράταξης, για τις προσεχείς εκλογές.

Γ) Οι εκπρόσωποι των κινήσεων, με τον επικεφαλής, επιλέγουν την ηγετική ομάδα(καταρχήν).

Δ) Συνεχίζεται η μαζικοποίηση της παράταξης.

Ε) Συγκροτούνται επιτροπές προγράμματος.

Όλα τα προαναφερθέντα ομολογουμένως δύσκολα, απαιτούν και προϋποθέτουν: νηφαλιότητα, πίστη στον εαυτό μας, εμπιστοσύνη μεταξύ μας, ταπεινότητα, υπομονή και επιμονή, κοιτάζοντας στα μάτια ο ένας τον άλλον και όλοι μαζί την τοπική κοινωνία, με στόχο, το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, όχι για τον κάθε έναν από εμάς, αλλά για όλους τους Διονυσιώτες (Αγιοστεφανιώτες, Ανοιξιώτες, Διονυσιώτες, Δροσιώτες, Κρυονεριώτες, Ροδοπολιώτες, Σταματιώτες).

Σας ευχαριστούμε

ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΔΗΜΟΤΩΝ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΚΑΤΣΙΑΚΙΔΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ
ΜΠΑΜΠΑΝΙΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΝΙΚΗΤΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Categories: ΝΕΑ