ΝΕΑ

ΕΤΟΙΜΟ ΤΟ 2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝΟΥ

Ετοιμο και …καινούριο παραδόθηκε στη διάθεση των μαθητών και των εκπαιδευτικών τους το 2ο Δημοτικό Σχολείο Αγίου Στεφάνου, στο οποίο κατά τη διάρκεια του εορταστικού δεκαπενθημέρου του ΠΑΣΧΑ επιχειρήθηκε ένα γενικό “λίφτιγκ”. Με δελτίο Τύπου ο Δήμος Διονύσου ανακοίνωσε το ευχάριστο νέο, δίνοντας στη δημοσιότητα και φωτογραφίες από το αποτέλεσμα. Αναλυτικά:

“Με εντατικούς ρυθμούς ολοκληρώθηκαν οι εργασίες ανακαίνισης, επισκευής και συντήρησης των σχολικών εγκαταστάσεων του 2ου Δημοτικού σχολείου Αγ. Στεφάνου. Οι εργασίες περιλάμβαναν επίστρωση με ελαστομερές υλικό (ταρτάν) αύλειων χώρων του σχολείου, καθώς και φρεσκάρισμα και βάψιμο των αιθουσών της σχολικής μονάδας.

αρχείο λήψης (3)

Η όλη διαδικασία άρχισε και ολοκληρώθηκε την περίοδο των πασχαλινών διακοπών και με το ξεκίνημα των μαθημάτων οι μικροί μαθητές είχαν την ευχάριστη έκπληξη να δουν το σχολείο τους πλήρως ανανεωμένο.

αρχείο λήψης (4)

Ο Δήμαρχος Διονύσου, Διονύσης Ζαμάνης δήλωσε χαρακτηριστικά : «Είναι διαρκής η φροντίδα μας για να είναι τα σχολεία καλά συντηρημένα και εξοπλισμένα, ώστε η εκπαιδευτική κοινότητα να επιτελεί το έργο της με τους πιο ικανοποιητικούς όρους. Εκτός από τα έργα υποδομής και την αύξηση των σχολικών μονάδων που δημιουργούμε, είναι πολύ σημαντικό οι μαθητές του Δήμου μας να φοιτούν με τις καλύτερες και πιο ασφαλείς συνθήκες. Παιδιά και οικογένεια αποτελούν πρώτη προτεραιότητά μας».

αρχείο λήψης (5)

αρχείο λήψης (6)

Categories: ΝΕΑ