ΝΕΑ

Η ΛΑΕ ΚΑΙ Ο Π.ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ ΣΤΗ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΔΙΟΔΙΩΝ

Στη μεγάλη συγκέντρωση στη γέφυρα της Βαρυμπόμπης παρέστη και αντιπροσωπεία της ΛΑΕ («Λαϊκή Ενότητα»), με επικεφαλής τον γραμματέα του Πολιτικού Συμβουλίου της Παναγιώτη Λαφαζάνη. «Εδώ στη γέφυρα Βαρυμπόμπης έχουμε μια πρωτοφανή σε μαζικότητα και αγωνιστικότητα συγκέντρωση χιλιάδων πολιτών. Όλοι μαζί εδώ λέμε ένα μεγάλο και δυνατό ΟΧΙ στα πλευρικά διόδια στην Βαρυμπόμπη και στον Άγιο Στέφανο, αλλά και σε όλα τα διόδια, που έχουν κατακλύσει κάθε λίγα χιλιόμετρα τους δρόμους. Ο ελληνικός λαός εξουθενώνεται στην υπερφορολόγηση από ένα ανάλγητο κράτος. Δεν μπορεί να υφίσταται και ένα παράλληλο σύστημα φορολογικής ληστείας με τα διόδια, το οποίο συνεχώς εξαπλώνεται και μεγαλώνει. Σε λίγο, έτσι που το πάμε, θα πληρώνουμε διόδια και για να βγούμε από το σπίτι μας».

Τη δήλωση αυτή έκανε ο κ Λαφαζάνης και καταχειροκροτήθηκε.

20180422_123753-e1524395047313

Στο συλλαλητήριο συμμετείχαν πολλά τοπικά κινήματα, επιτροπές αγώνα και αυτοδιοικητικές αγωνιστικές κινήσεις, με αίτημα να αποτραπεί οριστικά η τοποθέτηση κάθε μορφής διοδίων (πλευρικών, ηλεκτρονικών κλπ.) στον Άγιο Στέφανο και την Βαρυμπόμπη. Το κεντρικό σύνθημα ήταν:  «Όχι στα διόδια – Δημόσιοι ελεύθεροι δρόμοι χωρίς νταβατζήδες και διόδια – Ενάντια στα μέτρα ΔΝΤ – ΕΕ – κυβέρνησης».

Η ΛΑ.Ε, εκτός του κ Λαφαζάνη,  εκπροσωπήθηκε με πλήθος μελών και φίλων της και με κλιμάκιο στελεχών της, όπως οι Δ. Στρατούλης, Γ. Τόλιος μέλη της Π.Γ, οι Β. Πριμικήρης, Διον. Φλαμιάτος,  Θ. Παπαδόπουλος, μέλη του Π.Σ.

 

 

Categories: ΝΕΑ